Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah για την Χρυσή Μπάλα και τη σχέση του με τον Mane

Ο Salah για την Χρυσή Μπάλα και τη σχέση του με τον Mane

Ο Mohamed Salah στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στο MBC της Αιγύπτου μίλησε για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, καθώς και για την σχέση του με τον Sadio Mane.

Ο Mo για την Χρυσή Μπάλα ανέφερε:

“ Στο τέλος της ημέρας είναι η γνώμη του κόσμου, αλλά στο μυαλό μου, είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αυτό λέω στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θέλω να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα ή το The Best της FIFA, φυσικά, θέλω να κερδίσω ένα από αυτά. ”

“ Αλλά αν δεν κερδίσω κανένα από τα δύο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ό,τι θέλω, συνήθως το παίρνω. Ξέρω ότι θα κερδίσω κάποιο από τα δύο αργότερα, δεν ανησυχώ. ”

Για την σχέση με τον Sadio Mane:

“ Είμαστε συμπαίκτες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, έχουμε μια πολύ επαγγελματική σχέση. Δίνουμε και οι δύο ό,τι έχουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει. Ίσως ανταγωνιζόμαστε για να δείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος.. ”

“ Αυτό είναι φυσιολογικό σε κάθε ομάδα και νόμιμο δικαίωμα για κάθε παίκτη, αλλά στην τελική υπηρετούμε την ομάδα. Μερικές φορές είμαστε εγωιστές σε κάποια παιχνίδια, αλλά κανείς δεν βάζει το εγώ του πάνω από την ομάδα. Δεν το κάνουμε σκόπιμα, είτε εγώ, είτε εκείνος. ” Δήλωσε ο Salah.

“ Ίσως υπήρχε κάποια ένταση σε ένα ματς και τώρα όλοι προσπαθούν να συνδέσουν τα πάντα με αυτό. Ήταν σε έναν αγώνα [0-3 με Burnley] όπου ο Sadio έφυγε θυμωμένος από το γήπεδο. ”

“ Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος μίλησε για αυτό το θέμα και συνέδεσε κάθε μπάλα που δεν του πάσαρα ή δεν μου έδωσε εκείνος με αυτήν την κατάσταση. Αλλά ο Sadio έδωσε ασίστ στο γκολ μου πριν από δύο παιχνίδια και εγώ τον βοηθώ επίσης. ”

Κανένα πρόβλημα με Salah και Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com