Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Τσιμίκας για την Southampton και τον ανταγωνισμό με τον Robertson

Ο Τσιμίκας για την Southampton και τον ανταγωνισμό με τον Robertson

Δηλώσεις στο site της ομάδας έκανε σήμερα ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με την Southampton στο Anfield, καθώς και για τον ανταγωνισμό του με τον Andy Robertson για μια θέση στην ενδεκάδα.

Για τον ανταγωνισμό του με τον Robbo δήλωσε:

“ Ναι, είναι πολύ υγιής ανταγωνισμός. Δίνουμε τα πάντα για να παίξουμε στην ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ, πολύ υγιεινό. βοηθάμε ο ένας τον άλλον, είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αν κάποιος θέλει κάτι ρωτάει τον άλλον. ”

“ Πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε το καλύτερο για την ομάδα και δουλεύουμε για αυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω αυτόν τον παίκτη δίπλα μου και αυτός ο ανταγωνισμός είναι πολύ υγιής. ”

Για τον αγώνα με τους Saints πρόσθεσε:

“ Πάντα παίζουμε για ένα αποτέλεσμα. Θέλουμε αυτό το μομέντουμ – να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Η Southampton είναι μια πολύ καλή ομάδα. ”

“ Αμύνονται όλοι μαζί, τρέχουν σαν τρελοί – μια πολύ φυσική ομάδα. Πρέπει όμως να μείνουμε στο πλάνο μας, για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όπως πάντα, και να πετύχουμε τους στόχους μας. ” Είπε ο Τσιμίκας.

Για το 4-0 επί της Arsenal:

“ Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα, το να αρχίσουμε να χτίζουμε ξανά αυτό το πνεύμα νικητή. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό. ”

“ Κερδίσαμε με 4-0, όλοι ήταν αισιόδοξοι και βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό και το Σάββατο. ”

“ Κάθε παιχνίδι στην Premier League είναι πολύ δύσκολο. ”

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε κόντρα στην Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com