Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Thiago για το γκολ του και τη νίκη επί της Porto

Ο Thiago για το γκολ του και τη νίκη επί της Porto

O Thiago πανηγυρίζει το εκπληκτικό γκολ του εναντίον της Porto.

Ο πολυτιμότερος της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Liverpool και Porto, Thiago Alcantara μίλησε στο BT Sport για το γκολ του και την επικράτηση των Reds επί των Δράκων.

Ο μέσος για το γκολ του δήλωσε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος και χαρούμενος για το γκολ. Αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι επέστρεψα από τραυματισμό και γίνομαι πιο σημαντικός για την ομάδα ομάδα. Το γκολ είναι υπέροχο, αλλά οι τρεις βαθμοί είναι πιο σημαντικοί. Τα νεαρά παιδιά τα πήγαν καλά επίσης. ”

“ Είναι πάντα ιδιαίτερο να σκοράρεις ένα γκολ, είναι πάντα ιδιαίτερο να βοηθάς την ομάδα και είναι πάντα ξεχωριστό να σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που η ενέργεια μου ήταν η ομορφιά που μου αρέσει να φέρνω στο ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για αυτό. ” Δήλωσε ο Thiago.

“ Είμαι χαρούμενος και χαρούμενος για το γκολ, ήταν σημαντικό για μένα γιατί επιστρέφω από τραυματισμό και προσπαθώ να αυξήσω την αυτοπεποίθηση μου. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας: 

“ Είμαι χαρούμενος από το πως έπαιξε η ομάδα, πώς δημιουργήσαμε και αμυνόμαστε, είμαστε ευχαριστημένοι από τα νέα παιδιά. ”

“ Χαιρόμαστε για κάθε παίκτη, όταν αγγίζει την μπάλα και δίνει μια ωραία πάσα ή κάνει ένα σουτ. ”

Για τη νίκη:

“ Στην τελική, μιλάμε για βραδιές Champions League. Τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά απέναντι σε μεγάλες ομάδες και οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μερικές λεπτομέρειες που είχαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν τα δύο γκολ – ήμασταν πιο αποτελεσματικοί από εκείνους στο τελευταίο μισό του γηπέδου. ”

Εξαιρετικός κόντρα στην Porto ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com