Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντίθετη με τη διοργάνωση του Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια η PL

Αντίθετη με τη διοργάνωση του Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια η PL

Οι 20 ομάδες της Premier League, καθώς και η διοργανώτρια αρχή δεν συμφωνούν με την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων του πρωταθλήματος συναντήθηκαν την Πέμπτη στο Λονδίνο και αντιτάχθηκαν ομόφωνα στα πλάνα της FIFA, η οποία επιθυμεί να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια το Παγκόσμιο Κύπελλο και να υπάρχουν περισσότερες διακοπές των εθνικών πρωταθλημάτων από το 2024.

“ Η Premier League έχει δεσμευτεί να αποτρέψει οποιεσδήποτε ριζικές αλλαγές στο διεθνές πρόγραμμα αγώνων της FIFA μετά το 2024 που θα επηρεάσουν αρνητικά την ευημερία των παικτών και θα απειλήσουν την ανταγωνιστικότητα, το πρόγραμμα, τις δομές και τις παραδόσεις του εγχώριου ποδοσφαίρου. ”

«Είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές και νέες ιδέες, αλλά πρέπει να ενισχύσουν τη συμπληρωματική ισορροπία μεταξύ του εγχώριου και του διεθνούς ποδοσφαίρου προκειμένου να βελτιώσουμε το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. ” Αναφέρει ο Richard Masters στην ανακοίνωση της Premier League.

“ Αυτή η διαδικασία θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει ουσιαστικές συμφωνίες με τα πρωταθλήματα που παρέχουν τα θεμέλια για το παιχνίδι. 

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ομάδες οπαδών, παίκτες, εγχώριους και διεθνείς φορείς για να βρούμε λύσεις που είναι προς το συμφέρον του μακροπρόθεσμου μέλλοντος του ποδοσφαίρου. ”

Η Premier League είναι αναφορικά με τις αλλαγές που προτείνει η FIFA.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com