Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Έπρεπε να έχουμε υπομονή»

Virgil: «Έπρεπε να έχουμε υπομονή»

Η υπομονή έλειψε από τους Reds στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με την West Ham, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Virgil van Dijk.

Ο στόπερ των Reds κλήθηκε να μιλήσει για την ήττα από τους Hammers: 

“ Ήταν ένα σωστό χτύπημα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι μετά τη διακοπή. ”

“ Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε τίποτα λάθος. Παίξαμε καλά, νομίζω ότι σε κάποιες στιγμές παίξαμε καλά. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα κενά μεταξύ των γραμμών τους, αλλά προφανώς αμύνονται καλά. ”

“ Έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί, μόλις πετύχαμε την ισοφάριση που αξίζαμε, κατά τη γνώμη μου. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο πολύ βιαστικοί. Θέλαμε ίσως να σκοράρουμε το 2-1 λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε. ”

“ Εκείνοι βγήκαν στις αντεπιθέσεις αφήνοντας τους παίκτες τους ψηλά, αυτή είναι προφανώς η δύναμή τους, ήταν ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι.”

Για την συνέχεια είπε:

“ Όλοι φεύγουν τώρα (για τις εθνικές), οπότε πρέπει να φροντίσουμε να ανακάμψουμε καλά, να παίξουμε καλά, να παίξουμε για τη χώρα μας και να επιστρέψουμε φρέσκοι, υγιείς και με καθαρό μυαλό για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Arsenal. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Μερικές φορές πρέπει να είσαι πιο ψύχραιμος, πιο υπομονετικός, να κρατάς την μπάλα λίγο περισσότερο, να τους αφήνεις να τρέχουν λίγο περισσότερο. Είναι δύσκολο να το πούμε, αλλά γενικά είμαστε πολύ απογοητευμένοι που χάνουμε, φυσικά. Αλλά είναι αυτό που είναι. ”

Ο Virgil van Dijk παραχωρεί δηλώσεις στα media.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com