Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > West Ham: Το επόμενο μεγάλο τεστ για την Liverpool

West Ham: Το επόμενο μεγάλο τεστ για την Liverpool

Η West Ham φαίνεται έτοιμη να προσφέρει στην Liverpool μια τεράστια πρόκληση το απόγευμα της Κυριακής, με τους οπαδούς των Hammers να ονειρεύονται μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Οι Reds εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16» του Champions League μεσοβδόμαδα, νικώντας την Atletico Madrid με 2-0 στο Anfield, επεκτείνοντας το αήττητο σερί τους (25 αγώνες) σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό το σερί θα δοκιμαστεί την Κυριακή, με την ομάδα των Hammers στο London Stadium.

Ο David Moyes δημιούργησε μια ομάδα γεμάτη ενέργεια, ποιότητα και ομαδικό πνεύμα, οπότε η Liverpool θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Την περασμένη σεζόν, οι οπαδοί της West Ham είδαν την ομάδα τους, η οποία αγωνιζόταν να αποφύγει τον υποβιβασμό λίγα χρόνια πριν, να τερματίζει στην προνομιούχο έκτη θέση.

Φέτος, ο David Moyes συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, καθώς ηττήθηκε μόνο σε δύο παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα μια ομάδα, χωρίς μεγάλο βάθος στον πάγκο, η οποία συμμετέχει και στο Europa League.

Ακόμη και αφού κέρδισαν εκτός έδρας την Aston Villa με 4-1, οι Moyes, Declan Rice και Ben Johnson βγήκαν μπροστά στις κάμερες του Sky Sports και παραδέχτηκαν ότι ενώ ήταν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα, υπήρχαν στοιχεία στην απόδοση τους, για τα οποία δεν ήταν ευχαριστημένοι.

Αυτό αποδεικνύει ότι η νοοτροπία μέσα στην ομάδα είναι ακριβώς αυτή που αρμόζει για μια ομάδα που μάχεται για την εξάδα.

Οι Hammers έχουν την πρωτιά στον όμιλο τους στο Europa League, βρίσκονται στα προημιτελικά του Carabao Cup και εδραιώνονται στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Οι οπαδοί τους θεωρούν πως αυτή η ομάδα παικτών και αυτός ο προπονητής είναι ικανοί να τους χαρίσουν ένα τρόπαιο μετά από 41 ολόκληρα χρόνια και το FA Cup του 1980.

Declan Rice, Michail Antonio και Jarrod Bowen αποτελούν τους τρεις πιο σημαντικούς παίκτες των Hummers, με τον πρώτο μάλιστα να θεωρείται μέσος παγκόσμιας κλάσης.

Η μάχη στη μεσαία γραμμή θα μπορούσε να αποβεί καθοριστική. Εάν ο Fabinho δεν ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, τότε o Rice μπορεί να αποκτήσει πλεονέκτημα και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα των Reds.

Ο Antoniο αποτελεί την επιθετική αιχμή του δόρατος, ένας συνεχής κίνδυνος και τεράστιος πονοκέφαλος για τους αντίπαλους αμυντικούς. Το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο θα χρειαστεί να δώσει πολλές προσωπικές μονομαχίες μαζί του.

Ιδιαίτερα μια μάχη μεταξύ Antonio και Virgil van Dijk θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού πρόκειται για δύο πολύ δυνατούς παίκτες, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να εκφοβίζουν τους αντιπάλους τους κάθε εβδομάδα.

Ο αφανής ήρωας των Hammers μέχρι στιγμής είναι ο Jarrod Bowen, του οποίου η δύναμη και η ταχύτητα του στην δεξιά πτέρυγα θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στον Robertson.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει την δυνατότητα να αποτελέσει ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, με πολλά γκολ, δεδομένου του τρόπου, με τον οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

West Ham: Το επόμενο μεγάλο τεστ για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com