Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια καλή νίκη»

Klopp: «Ήταν μια καλή νίκη»

Ως μια καλή νίκη και μια τέλεια βραδιά χαρακτήρισε την χθεσινή ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του στο Sky Sports μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Preston για το Carabao Cup.

Ο Γερμανός για την νίκη και την πρόκριση είχε να πει:

“ Ήταν καλή – ξεκινήσαμε αρκετά καλά αλλά δεν παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Η Preston είχε τις στιγμές της, διότι ήμασταν πολύ ανοιχτοί – χάσαμε τη δομή μας, οπότε δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η μικρή αλλαγή βοήθησε. ”

“ Αποφασίσαμε να προωθήσουμε τον Neco πιο ψηλά και να βάλουμε στο ματς τον Conor. Η Preston έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι – ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα. ”

“ Κανείς δεν τραυματίστηκε, οπότε ήταν η τέλεια νύχτα για εμάς. ”

“ Μερικές φορές φαινόταν να είναι σκληρό το παιχνίδι απόψε, αλλά έχω δει παιχνίδια όπως αυτό στο παρελθόν – πρέπει να μείνεις στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Κρατήσαμε το μηδέν, σκοράραμε δύο γκολ – η απόσταση από το Liverpool δεν είναι πολύ μεγάλη με το λεωφορείο, οπότε όλα καλά! ”

Για τον Adrian:

“ Ο Adrian έκανε μερικές εκπληκτικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο. ”

Για τον Tyler Morton:

“ Έχει εξαιρετικό ποδοσφαιρικό μυαλό – αν πάει στο γυμναστήριο και αποκτήσει σώμα, θα γίνει ένας καλός ποδοσφαιριστής. ”

“ Είναι προφανώς ένα πραγματικό ταλέντο, ένας πραγματικά έξυπνος ποδοσφαιριστής. Μπορείτε να το δείτε αυτό. Οι φυσικές του κινήσεις, οι φυσικές του θέσεις, είναι πολύ καλές, άρα είναι ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό έξυπνο αγόρι και η τεχνική είναι πολύ καλή επίσης. ”

“ Τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα τον βοηθήσουμε να αποκτήσει ένα σώμα για το ποδόσφαιρο – δεν είναι πολύ μικρός και ούτε πολύ αδύνατος, αλλά μένει λίγο ακόμα και πρέπει να τον κάνουμε έτοιμο για όλα αυτά. Ήταν πολύ θετικός και απόψε. ”

Για την απόδοση των παικτών του:

“ Μου άρεσε που μπορούσαμε να δώσουμε στα παιδιά λίγα λεπτά απόψε και να πάρουν μερικές ευκαιρίες – μπορούν να χτίσουν πάνω σε αυτό. ”

“ Είδα πολλές ωραίες ατομικές εμφανίσεις. Ως ομάδα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά μεμονωμένα είδα μερικές πολύ ωραίες εμφανίσεις και αυτό είναι απολύτως εντάξει. Το παν είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αυτό κάναμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα ήταν εύκολο με 11 αλλαγές. ”

Για τον Minamino:

“ Ο Taki είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Το πρόβλημα του Taki είναι… ουσιαστικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εκτός από το ότι οι άλλοι παίκτες στις θέσεις που παίζει είναι πολύ καλοί και δόξα τω Θεώ για εμάς δεν τραυματίστηκαν. Αυτό είναι. Ο Taki είναι απολύτως καλά. ”

“ Βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή, στην προπόνηση είναι πολύ καλύτερος από ό,τι έδειξε απόψε, αλλά και σήμερα ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης και έβαλε γκολ. Καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι μας, οπότε μπορείς να τον πετάξεις και να γίνει αμέσως ένα τεράστιο κομμάτι του ποδοσφαίρου μας. ”

Για τον Divock Origi:

“ Το γκολ του Divock ήταν ένα κλασικό γκολ του Divock Origi. Δεν ήταν ένα παιχνίδι επιθετικού, γιατί δεν παίξαμε καλά, όμως το γκολ που σκόραρε ήταν ξεχωριστό. ”

Για τις ενδεκάδες που επιλέγει στο Carabao Cup:

“ Οι Bobby και Diogo ήταν εδώ αλλά δεν ήταν το πλάνο μας να τους χρησιμοποιήσουμε. Πραγματικά δεν παίρνω τις αποφάσεις δύο εβδομάδες ή τρεις εβδομάδες πριν παίξουμε τον επόμενο γύρο. Θα δούμε (τι ενδεκάδα θα επιλέξει στον επόμενο γύρο). ”

Για τον Nat Phillips που πέρασε ως αλλαγή:

“ Ο Νατ έπαιξε πολύ καλά. Απλώς πρέπει να τον αφήσουμε έξω (λόγω των επιλογών), αλλά είναι σε απίστευτη φόρμα, προπονείται πολύ καλά – και νομίζω ότι μπορούμε να το δούμε αυτό. Είναι ένας κορυφαίος στόπερ και αυτό είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις. ”

Για τον Joel Matip:

“ Ο Joel δεν τραυματίστηκε. Ήταν ξεκάθαρο ότι θέλαμε να παίξει 45 λεπτά [ώστε] να κρατήσει τον ρυθμό – ο Joel χρειάζεται τέτοια πράγματα.”

Οι Reds πέρασαν από το Deepdale.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com