Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έφτασε τις 200 νίκες με την Liverpool ο Klopp

Έφτασε τις 200 νίκες με την Liverpool ο Klopp

Ο Jürgen Klopp συνεχίζει να γράφει ιστορία στον πάγκο της Liverpool, καθώς έφτασε τις 200 νίκες ως προπονητής των Reds με το χθεσινό εμφατικό διπλό με σκορ 0-5 στο Old Trafford για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ο 54χρονος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του έγραψαν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου με το μαγικό χθεσινό διπλό στην έδρα τηρ Manchester United, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός με τη χθεσινή νίκη έφτασε τις 200 στον πάγκο της Liverpool, όντας μάλιστα ο πιο γρήγορος που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό, καθώς χρειάστηκε μόλις 331 παιχνίδια για να το πετύχει, ξεπερνώντας τους Sir Kenny Dalglish (333 παιχνίδια), Bob Paisley (345 παιχνίδια), Bill Shankly (380 παιχνίδια) και Tom Watson (431 παιχνίδια).

Επιπρόσθετα, ο Jürgen Klopp συμπλήρωσε χθες το απόγευμα 229 παιχνίδια στον πάγκο της Liverpool για την Premier League, ξεπερνώντας τον Rafa Benitez, ο οποίος κάθισε για 228 αγώνες της Premier League στον πάγκο της ομάδας.

Οι Dalglish, Paisley, Shankly, Benitez, Houllier και Watson αποτελούν θρυλικά ονόματα προπονητών, ωστόσο και ο Klopp αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα τους πλέον.

Γράφει ιστορία η Liverpool του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com