Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Abada: «Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στη Liverpool»

Abada: «Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στη Liverpool»

Το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από το να φορέσει τη φανέλα της Liverpool, αποκάλυψε ο επιθετικός της Celtic, Liel Abada.

Ο 20χρονος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Maccabi Petah Tikva του Ισραήλ και αποκτήθηκε από την Celtic το καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Έχει ξεκινήσει καλά την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, έχοντας ήδη τρία γκολ και τρεις σε ασίστ σε οχτώ εμφανίσεις με τους Hoops.

Το όνειρο μου ήταν και παραμένει να παίξω στην Αγγλία, σε μια ομάδα της Premier League. ” Ανέφερε ο επιθετικός στο sport5.co.il.

Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στη Liverpool, όμως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά εδώ, για να αποδείξω τον εαυτό μου.

Πρέπει να ανησυχεί για εμένα ο Mo Salah; Όχι! Είναι ένας σούπερ παίκτης.

Όποιος δεν έχει βρεθεί στο Celtic Park, δεν μπορεί να καταλάβει τη ατμόσφαιρα δημιουργείται. ” Συνέχισε ο Abada για την ατμόσφαιρα του γηπέδου της Celtic.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συναισθήματα μου δίνει. Αυτό ισχύει και για το τραγούδι και για όταν τραγουδούν το You’ll Never Walk Alone. Είναι δύσκολο για εμένα να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματα μου. ” Ολοκλήρωσε ο διεθνής Ισραηλινός.

Ο Liel Abada έχει σκοράρει τρία γκολ με τη φανέλα της Celtic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com