Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool 5 αστέρων!

Liverpool 5 αστέρων!

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος, Σταύρος Μπέκας

Στο πιο εύκολο απόγευμα της χρονιάς έως τώρα εξελίχθηκε το σημερινό παιχνίδι της ομάδας κόντρα στις Τίγρεις χωρίς ωστόσο να είναι ένα παιχνίδι που χωρούν ιδιαίτερα συμπεράσματα καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε νωρίς και με παίκτη λιγότερο!

Η ομάδα μας ξεκίνησε με την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άφησε στη Hull πολλές δυνατότητες να αναπνεύσει! Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία μας ο Coutinho έμεινε ξαφνιασμένος από το πως του στρώθηκε η μπάλα και δεν τελείωσε τη φάση ενώ λίγο αργότερα ο Βραζιλιάνος μετά από πάσα του Milner, έκοψε προς τον άξονα και βρήκε τον Lallana που με εξαιρετικά έξυπνο τελείωμα έκανε το 1-0. Η Liverpool  είχε υπομονή και ασταμάτητη κίνηση χωρίς τη μπάλα και στο 29ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά το χέρι του El Mohamady που έσωσε βέβαιο γκολ και ευλόγως αποβλήθηκε. 2-0 με εκτέλεση στη γωνία από το Milner. Tο νερό είχε μπει στο αυλάκι και στο 32 ο Mane άγγιξε το 3-0 με το σουτ του αφενός να κοντράρει και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο κόρνερ αμέσως μετά πλάσαρε από καλή θέση άουτ!Ότι στερήθηκε σε 2 λεπτά μέσα 2 φορές το πέτυχε με εκπληκτικό γύρισμα από την άκρη της περιοχής στο ύψος του πέναλτι πριν το τέλος του ημιχρόνου.Εκεί έμεινε και το αποτέλεσμα για το ημίχρονο.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Hull City μείωσε με τον Meyler από αδράνεια της Κόκκινης άμυνας σε κόρνερ. Αμέσως μετά όμως ο Coutinho με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής στο 52ο λεπτό! Το ματς στη συνεχεια κυλούσε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και στο 71ο λεπτό ο Sturridge κέρδισε πέναλτι που δεν φάνηκε καλά από τα προβαλλόμενα ριπλέι αν όντως υπήρχε επιλήψιμη επαφή με τον αμυνόμενο της Hull. O Milner έκανε το 2/2 από την άσπρη βούλα και ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ. Το ματς δεν είχε ιδιαίτερη ζωντάνια έπειτα και οι δύο ομάδες φάνηκε πως έπαιζαν με το χρόνο. Το τελικό σφύριγμα ήρθε και η Liverpool έφθασε τις 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τους 13 βαθμούς βρισκόμενη προς το παρόν στην 3η θέση. Εξαιρετικός σήμερα ο James Milner που κυριολεκτικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε μόνος από αριστερά(καθώς ο Coutinho έκλεινε κλασικά προς τα μέσα), μέσα σε 3 γκολ ο Adam Lallana ενώ αξίζει να αναφέρουμε το 97% ακριβών μεταβιβάσεων του Henderson και ήταν πρώτος στα κερδισμένα τάκλιν ενώ ο Milner ήταν δεύτερος σε ντρίμπλες πίσω από τον Mane!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Μάτιπ, Κλαβάν, Μίλνερ, Λαλάνα (69′ Στάριτζ), Χέντερσον (74′ Τσαν), Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Φιρμίνο, Κουτίνιο (74′ Γκρούιτς)

 

Χαλ: Μάρσαλ, Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Σνόντγκρας, Χάντλστοουν (45′ Μαγκουάιρ), Κλούκας, Μέισον (73′ Χένρικσεν), Ντιομάντε (33′ Μέιλερ), Ερνάντες

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com