Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Redknapp:Πονάει στο 6ρι η Liverpool

Redknapp:Πονάει στο 6ρι η Liverpool

Επιμέλεια:Απόστολος Αλφαντής 

Οι ‘’Κόκκινοι’’ του Merseyside αντιμετωπίζουν αύριο στις 14:30 (ώρα Ελλάδας) την Tottenham Hotspur στο Λονδίνο και ήδη έχει αρχίσει το Pre Game Show στα Αγγλικά μέσα.

Τα τελευταία 24ωρα ο Alberto Moreno έχει γίνει το ‘’μπαλάκι’’ των δημοσιογράφων παγκοσμίως λόγω της κακής του φόρμας στα τελευταία παιχνίδια της Liverpool.

Ο πρώην Αρχηγός μας και νυν σχολιαστής του SkySports Jamie Redknapp τονίζει ότι η Liverpool ‘’πονάει’’ αυτή την περίοδο στην θέση έξι,μια ο τραυματισμός του Emre Can,μια η αλλαγή θέσης του James Milner (αριστερό μπακ) η Liverpool έχει θέμα εκεί και φαίνεται ξεκάθαρα.

Ο Jamie πρόσθεσε ότι δεν είναι σωστό όλοι να τα βάζουν με έναν παίκτη (Alberto Moreno) ενώ η ομάδα υστερεί στην θέση του αμυντικού χαφ.Στο παιχνίδι με την Arsenal στο Emirates του άρεσε η ομάδα σε όλες τις θέσεις πλην του αριστερού μπακ και του αμυντικού χαφ ,όπου εκεί πιστεύει ‘’χάθηκε’’ η μπάλα.

Επίσης επισήμανε ότι ο James Milner που έχει παίξει στην χρόνια καριέρα του πολλές φορές σαν αμυντικό χαφ δεν είναι η θέση που του ταιριάζει και ίσως έπρεπε ο Jurgen Klopp να ‘’δουλέψει’’ πιο σκληρά σε αυτή την θέση με κάποιον άλλον ώστε να λυθεί το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com