Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία μίνι ανάλυση της Burton

Μία μίνι ανάλυση της Burton

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Η  Liverpool θα επισκεφθεί για πρώτη φορά το Pirelli Stadium και το liverpool.gr ετοίμασε μία μίνι ανάλυση των αποψινών μας αντιπάλων.

H Burton αγωνίζεται με ένα 3-5-2 το οποίο όμως δεν αποσκοπεί στο να δώσει μπάλα στον αντίπαλο και να τον εγκλωβίσει τακτικά επιβάλλοντας ένα χαμηλό τέμπο. Πρόκειται για μία πιο επιθετική… έκδοση της τακτικής που στόχο έχει να επιτεθεί. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ότι οι Brewers είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην Championship σε 3 αγωνιστικές : 9 τον αριθμό. Ωστόσο, μία αρκετά επιθετική προσέγγιση πάντα έχει και τα αμυντικά της ρίσκα με αποτέλεσμα να έχει και τα ίδια γκολ παθητικό η ομάδα του Nigel Clough. Μην αποκλείουμε λοιπόν να μην προσπαθήσουν να κλέψουν το παιχνίδι αλλά αντίθετα απλά να σκοράρουν περισσότερες φορές από εμάς.

Όσον αφορά τους παίκτες κλειδιά, χρήζουν ιδιαίτερης μνείας οι : Tom Naylor, ένας αμυντικός χαφ με ιδιαίτερα πολλές επιθετικές αρετές  έχοντας ήδη 3 γκολ στο λογαριασμό του αλλά προσφέρει και πολλή σκληράδα ανασταλτικά, O Stewart Beavon, ένας επιθετικός που όχι μόνο συνεισφέρει τα μέγιστα επιθετικά αλλά και τρέχει ασταμάτητα καθώς από αυτόν ξεκινά η άμυνα των γηπεδούχων, και ο Matt Palmer ένας πλέι μέικερ σπεσιαλίστας στα κόρνερ και στα φάουλ και αν αναλογιστούμε την αδυναμία της ομάδα μας στο συγκεκριμένο κομμάτι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος.¨

Good luck Reds!!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com