Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sturridge: «Η πιο σκληρή περίοδος προετοιμασίας!»

Sturridge: «Η πιο σκληρή περίοδος προετοιμασίας!»

Επιμέλεια: Μπουγάς Ιωάννης

Η πιο δύσκολη και γεμάτη ένταση περίοδος προετοιμασίας είναι η φετινή για τον Daniel Sturridge, σύμφωνα με δηλώσεις του στο site liverpoolfc.com.

Ο Αγγλος επιθετικός  την περσινή αγωνιστή περίοδο δεν  αγωνίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε, λόγω των τραυματισμών του  και των εντυπωσιακών εμφανίσεων του Dirock Origi, αλλά όπως υποστήριξε , διανύει την καλύτερη και πιο εντατική περίοδο προετοιμασίας στην μέχρι τωρα καριέρα του. Ο Sturridge, που δεν επεισε τόσο με την απόδοση του φορώντας την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2016 (αν και στα τελευταία λεπτά πέτυχε το goal της νίκης επι της Ουαλίας), φαίνεται έτοιμος να ξαναβρεί την φορμα του και να καταπλήξει με τις ενέργειες του  τους φιλάθλους. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης βέβαια  έχουν οι εντατικές συνεδριάσεις προπόνησης. Η αλλαγή που έφερε ο προπονητής μας, Jurgen Klopp στην προπόνηση επιβεβαίώνεται και απο τα λόγια του Sturridge.» Υπάρχει περισσότερη ένταση, ίσως η μεγαλύτερη ένταση (σε περίοδο προετοιμασίας) που έχω βιώσει ανάμεσα στους συλλόγους που έχω αγωνιστεί. Ειναι ενα διαφορετικό είδος έντασης και διαφορετική περίοδος  προετοιμασίας. Σίγουρα είναι κατι (η ένταση) που όλοι εχουν συνηθίσει και ελπίζουμε θα μας δώσει την ευκαιρία να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εχει  υπάρξει πολύ σκληρη δουλειά και πολλά μαθήματα τρεξίματος ( αντοχής και φυσικής κατάστασης) , αλλα και συνεδρίες τακτικής. Πηγαίνει καλά. Αισθάνομαι φρέσκος. Η περίοδος προετομασίας  αφορά την προσπάθεια να ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα (να βελτιώνεσαι και γίνεσαι καλύτερος), οπότε έχουν υπάρξει πολλά μαθήματα. Πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου μέσω των συνεδριών, ώστε να γίνεσαι καλύτερος, όσο μπορείς περισσότερο.»

Η φρεσκάδα και καλή φυσική κατάσταση που του έχει προσφερει η φετινή σκληρή αλλά παραγωγική pre-season, δεν είναι το μόνο που διακρίνει κανείς διαβάζοντας την συνέντευξη του. Παράλληλα  ενα αίσθημα αισιοδοξίας, φιλοδοξίας και αγωνιστικότητας διακατέχει τον επιθετικό της ομάδας μας, όπως αποδεικνύεται και απο τις δηλώσεις του. Αναφερόμενος στην ήττα της Liverpool επι της Sevilla στον τελικό του Europa Leaque καθώς και στην θέληση του να γίνει καλύτερος είπε: «Ανήκει στο παρέλθον (η ήττα στον τελικό του Europa ), δεν υπάρχει πλεον. Είναι κάτι που σκέφτεσαι (η ήττα ) την συγκεκριμένη στιγμή, μετά προχωράς και προσπαθείς να το αφήσεις  πίσω σου (να το ξεχάσεις)  και  να προσηλωθείς στο μέλλον. Τότε θα ακολουθήσουν περισσότεροι τελικοί και μεγαλύτερη επιτυχία για την ομάδα. Μαθαίνεις απο τα λάθη σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Η ανάσα  δρωσίας και αγωνιστικότητας φαίνεται να έχει γίνει αισθητή στις τάξεις της ομάδας μας και ιδιαίτερα στον Daniel Sturridge , ο οποίος  «ακούγεται» αποφασισμένος να διεκδικήσει με αξιώσεις καλύτερα αποτελέσματα, να μάθει απο τα λάθη του, να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Η φετινή αγωνιστική περίοδος  ειναι προ των πυλών και η ομάδα μας με τον  Jurgen Klopp στο τιμόνι είναι έτοιμη να αγωνιστεί με πάθος και αισιοδοξία . Με το ίδιο πάθος, που κατάφερε να κερδίσει τρόπαια  και τίτλους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com