Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > God bless the Premier League!

God bless the Premier League!

Η Liverpool επέστρεψε μετά από διαφορά δύο γκολ, σε έναν αγώνα-θρίλερ για να κερδίσει τελικά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα για το 2016.

 

Οι “reds” προηγήθηκαν νωρίς με τον Firmino να σκοράρει μετά από ασίστ του Milner. Ο Mboukani έκανε το 1-1 μετά από κόρνερ, με τακουνάκι.

 

Ο Steven Naismith έκανε όμορφα το 2-1 στο 41′ και κέρδισε πέναλτι στο 52′ από ανόητο μαρκάρισμα του Moreno. O Hoolahan έγραψε το 3-1 από την βούλα.

 

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν, με τον Henderson να γράφει το 3-2 και τον Firmino το 3-3 πριν ο Milner εκμεταλλευτεί το λάθος του Russell Martin για να κάνει το 4-3.

 

Ο διαιτητής έδωσε 5 λεπτά έξτρα χρόνου, με τον Klopp να είναι έξαλλος. Στο 92′, οι φόβοι του επαληθεύτηκαν. Ο Bassong με μακρινό σουτ έκανε το 4-4. Παρόλα αυτά, ο Γερμανός τεχνικός οφελήθηκε με τις καθυστερήσεις, καθώς στο 95′ ο Adam Lallana έκανε το 4-5 μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Norwich.

 

 

Κρατήστε την αναπνοή σας

 

“Rollercoaster” συναισθημάτων ο αγώνας, που ήταν ένα όλα ή τίποτα για την Norwich, που έχει ένα δύσκολο ταξίδι μπροστά της απέναντι στην Tottenham.

 

Το ρεκόρ τους πλέον είναι 32 αγώνες χωρίς νίκη σε αγώνες που έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά λίγα πόνεσαν όσο αυτό.

 

Τα πρώτα πέντε σουτ στον αγώνα βρήκαν δίχτυα, και καμμία ομάδα δεν άξιζε την νίκη, με την κάθε μία να έχει κάνει λάθη που οδήγησαν στο τέταρτο σκόρ 5-4 στην ιστορία της Premier League.

 

O Russell Martin ίσως νιώθει χειρότερα από όλους τους παίκτες της Norwich, που ουσιαστικά χάρισε το γκολ στον Milner για το 4-3.

 

Παρόλο που το γκολ του Bassong από τα 20 μέτρα φάνηκε να κλειδώνει την ισοπαλία, ο Adam Lallana αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Jurgen Klopp.

 

Αγόρασε για να μην αγχώνεσαι

 

Είναι άξιο απορείας τι αντίδραση θα υπήρχε εάν το σκορ έμενε 4-4, με την Liverpool να μην έχει τις αρετές που αξίζουν 3 βαθμούς.

 

O Mbokani με ένα όμορφο τελείωμα από κακή άμυνα σε κόρνερ αύξησε τα γκολ που δέχθηκαν οι “reds” από κόρνερ σε 8, τα περισσότερα στο πρωτάθλημα.

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πάσες τους που ήταν στο 75%, αλλά βρήκαν σημαντικά γκολ σε κομβικά σημεία του αγώνα.

 

Η νίκη μπορεί να αποδειχθεί σημαντική, αλλά μπορεί επίσης να δείξει στον Klopp πως με μερικές μεταγραφές θα έχει λιγότερο άγχος στον πάγκο.

 

Ο πόνος έρχεται από πίσω

 

Όταν δέχεσαι 5 γκολ, θα χάσεις τον αγώνα” είπε ο προπονητής της Norwich, Alex Neil.

 

Ο Σκωτσέζος παραδέχθηκε πως τα αμυντικά λάθη οδήγησαν στην κατάπτωση της ομάδας του την φετινή σεζόν-και τα 43 γκολ σε 23 αγώνες σχηματίζουν μία γνώμη-μόνο με την Sunderland να έχει δεχθεί περισσότερα(45).

 

Παρολά αυτά, η εμφάνιση του Steven Naismith έχει θετικά όσο αναφορά την επιθετική λειτουργία.

 

Αυτός και ο Ivo Pinto κάναν το ντεμπούτο τους με τα “καναρίνια” αν και ο αμυντικός είχε δύσκολη ημέρα.

 

Ο Naismith έχει 18 γκολ σε 52 αγώνες με την Everton αλλά πρέπει να ανταποκριθεί στον ρόλο του βασικού πλέον και όχι της αλλαγής.

 

Τέλος, 11 γκολ σε 3 αγώνες έχουν δεχθεί οι γηπεδούχοι, πράγμα που θα κρίνει το αν είναι αρκετή η συνεισφορά του Naismith.

 

Συνθέσεις

 

Norwich(Neil): Rudd, Pinto, Martin, Bassong, Brady, Dorrans, Howson, Redmond (Jarvis 70′), Naismith (Jerome 82′), Hoolahan (Olsson 70′), Mbokani.

 

Liverpool(Klopp): Mignolet, Clyne, Touré, Sakho, Moreno (Caulker 90′), Henderson (Benteke 76′), Lucas, Can, Milner, Firmino, Ibe (Lallana 59′).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com