Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Liverpool-Bordeaux (preview)

Liverpool-Bordeaux (preview)

Η Liverpool η οποία παρά τις μέτριες εμφανίσεις της κρατά την τύχη της πρόκρισης στα χέρια της, θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να δώσει συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις καθώς προέρχεται από την επικράτηση με 1-4 μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου City.

Η αλλαγή προπονητή έχει δώσει άλλον αέρα στους λιμάνισιους, οι οποίοι ακόμα και στα ματς που δεν έχουν κερδίσει έχουν σημειώσει πολλές ευκαιρίες και έχουν παίξει όμορφο ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τους οπαδούς τους.
Από την άλλη οι Γάλλοι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση μη έχοντας πετύχει ακόμα νίκη στον όμιλο, ενώ βρίσκονται επιπλέον στην 13η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος
Αγωνιστικά νέα:
Liverpool 
Τεράστια απώλεια για την Liverpool αποτελεί ο χάφ Coutinho, που τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου.
Επίσης στους μακροχρόνια απόντες Gomez, Ings, έχουν προστεθεί και ο Henderson με πρόβλημα στο πέλμα, όπως και ο Sakho με τραυματισμό στο γόνατο.
Bordeaux 
Λευκό το ιατρικό δελτίο των Γάλλων, μόνο ο Khazri δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα επιβιώσεις των φιλοξενούμενων λόγω καρτών.
Προϊστορία 
Ισόπαλο με 1-1 ήρθε το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ τις άλλες δυο φορές που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν, οι Άγγλοι μέτρουν ισάριθμες νίκες.
Δέκα νίκες και μια ισοπαλία σε δεκατρείς αναμετρήσεις για την Liverpool απέναντι σε Γάλλους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com