Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Της έκλεισε το σπίτι

Της έκλεισε το σπίτι

Οι βραδιές ξεφτίλας επί ημερών Brendan Rodgers αυξάνονται μετά και την καταστροφική αναμέτρηση κόντρα στην West Ham η οποία συνέτριψε το εφηβικό της Liverpool μέσα στο Anfield με 3-0. Είναι απορίας άξιο πότε θα καταλάβουν οι Reds ότι για να γίνεις μεγάλη ομάδα χρειάζεσαι και μεγάλους παίκτες.

1ο ημίχρονο:

Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στο γήπεδο με τη West Ham όμως να παγώνει το Anfield μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Lanzini από το ύψος της μικρής περιοχής. Η Liverpool προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το σουτ του Firmino στο 9’ βρήκε το κάθετο δοκάρι του Randolph. Η West Ham κατάφερε αφήσει άφωνο το κοινό της Liverpool αυτή τη φορά στο 29’ έπειτα από τραγικό λάθος του Lovren με το Mark Noble να μην αστοχεί μόνος από το σημείο του πέναλτι.

2ο ημίχρονο:

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τη Liverpool καθώς ο Coutinho έκανε ανόητο τάκλιν δεχόμενος έτσι τη 2η κίτρινη και την αποβολή του. Η Liverpool προσπαθούσε να μειώσει έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα αλλά ήταν αδύνατο. Στο 79’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με το Noble να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης, μια αρκετά αμφισβητούμενη απόφαση. Στις καθυστερήσεις όμως ο Diafra Sakho έδωσε το τελειωτικό χτύπημα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Συνθέσεις:

Liverpool ( Rodgers): Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Lucas, Can(45’ Moreno), Milner, Firmino(61’ Ings), Coutinho, Benteke

West Ham ( Bilic): Randolph, Reid, Cresswell, Ogbonna, Tomkins, Kouyate, Noble, Obiang, Payet(87’ Jarvis), Sakho ( 96′ Cullen), Lanzini(81’ Oxford)

Κίτρινες: Coutinho, Lucas, Ings, Noble

Κόκκινες: Coutinho, Noble

Ανάλυση αγώνα: Χρήστος Μπράμης

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com