Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Της έχει πάρει τον αέρα!

Της έχει πάρει τον αέρα!

Η Liverpool φιλοξένησε για την 27η αγωνιστική της Premier League την Manchester City, και χάρη στα γκολ των Henderson και Coutinho πήρε τη νίκη με 2-1, με τον Dzeko να έχει ισοφαρίσει νωρίτερα.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τη City να είναι αυτή που είχε τον έλεγχο της μπάλας, όμως η Liverpool ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Στο 8’ λοιπόν ο Coutinho βρέθηκε πίσω από την άμυνα της City, πλάσαρε, όμως η μπάλα έφτασε στην αγκαλιά του Hart, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 10’, η Liverpool άνοιξε το σκορ. Σε μία από τις αντεπιθέσεις της, ο Coutinho έκανε την πάσα αριστερά στον Henderson, ο οποίος με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Η City προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όταν μετά από μία μακρινή μπαλιά, η μπάλα έφτασε στον Aguero, ο οποίος πλάσαρε, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, και ενώ ο ρυθμός του αγώνα είχε πάρει τρελή τροχιά.

Οι πρωταθλητές δεν σκόπευαν να τα παρατήσουν από νωρίς, και λίγο αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Στο 25’, ο Aguero έκανε ότι ήθελε έξω από την περιοχή της Liverpool, έβγαλε την κοντινή κάθετη στον Dzeko, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε πολύ ωραία, και πλάσαρε τον Mignolet κάνοντας το 1-1.

Μετά την ισοφάριση, η καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα ήρθε στο 35’ για τη Liverpool. Ο Markovic έβγαλε την κοντινή μπαλιά στον Lallana, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση, με το 1-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθώντας να προσέξουν περισσότερο τις άμυνες τους, με τη City να είναι αυτή που είχε περισσότερο τον έλεγχο του αγώνα.

Η Liverpool δήλωσε πάρων στο 75’. Ο Coutinho βρέθηκε στα αριστερά έξω από την περιοχή, και με όμορφο δυνατό πλασέ έκανε με πανέμορφο τρόπο το 2-1, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η City προσπάθησε να απαντήσει, και στην αμέσως επόμενη φάση ο Aguero έκανε πάλι πάρτι στην μεγάλη περιοχή της Liverpool, όμως το πλασέ που δοκίμασε ήταν από πολύ πλάγια και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Mignolet.

Η Liverpool παραλίγο να κάνει και το 3-1, όμως ο Sturridge δεν εκμεταλλεύτηκε με το σωστό τρόπο το λάθος των αμυντικών της City, και το πλασέ που έκανε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Hart.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τη City, όταν ο Silva πήρε την ασίστ από τον Toure, όμως το πλασέ του έφυγε πολύ έξω από τα δοκάρια του Mignolet.

Συνθέσεις

Liverpool: Mignolet, Can. Skrtel, Lovren, Markovic, Henderson, Allen, Moreno, Coutinho, Sterling, Lallana

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov, Nasri, Y. Toure, Fernandinho, (Bony 78’) Silva, Aguero, Dzeko (Milner 58’)

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Μάριος Μπούλης

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com