Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ κοντά στον Lavezzi η Liverpool!

Πολύ κοντά στον Lavezzi η Liverpool!

Πιο κοντά από ποτέ στο να αγοράσει τον Ezequiel Lavezzi από την PSG είναι η Liverpool η οποία κάνει ότι μπορεί για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του παίκτη πριν τις 2 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Νησί, οι Reds προσφέρουν στην Γαλλική ομάδα 14 εκατ. λίρες για να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στα βασικά πλάνα του προπονητή του, Laurent Blanc.

Ο Lavezzi δεν έχει πείσει τον προπονητή του σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Παρίσι και έτσι ο Blanc τον ενημέρωσε ότι είναι προς πώληση, με την Liverpool να είναι η μόνη ενδιαφερόμενη μέχρι στιγμής αλλά και το φαβορί για να τον αποκτήσει άμεσα. Ο Brendan Rodgers πιστεύει ότι ο 29χρονος άσος ταιριάζει απόλυτα στο 3-5-2 που παίζει φέτος και θέλει διακαώς να τον κάνει δικό του, αφού μαζί με τον Sterling και τον Sturridge όταν επιστρέψει, θα είναι η τέλεια επιθετική τριάδα για τους Reds.

Έτσι, περιμένουμε άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση στα επόμενα 24ωρα, με τους Reds να διαπραγματεύονται ασταμάτητα μέχρι και το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Χρήστος Γιαννόπουλος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com