Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Δεν θα είναι βασικός ο Balotelli»

Carragher: «Δεν θα είναι βασικός ο Balotelli»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Liverpool δείχνει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Mario Balotelli, όπως και σας ενημερώσαμε. Ο Balotelli είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει την Αγγλία και την Premier League καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε με τη Manchester City. Πλέον παίζει στη Milan. Την περασμένη σεζόν είχε πετύχει με τη συγκεκριμένη ομάδα 17 γκολ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και με την Εθνική Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Jamie Carragher αναφέρει πως για την Liverpool ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα ήταν μια αρκετά καλή προσθήκη. Σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα, όπως λέει καθώς υπάρχει μόνο ο Daniel Sturridge και ο Rickie Lambert. Όμως ο πρώην αμυντικός των Reds πιστεύει πως ο Mario Balotelli δεν θα είναι βασικός στην ομάδα. Με λίγα λόγια θεωρεί ότι τη θέση του Daniel Sturridge δεν μπορεί να την διεκδικήσει, τουλάχιστον ακόμα.

Αναλυτικά ο Carragher, δήλωσε: «Η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο τον Daniel Sturridge και τον Rickie Lambert. Αν έρθει θα μπορέσει να πάρει τη θέση του βασικού; Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που τον περιμένει; Ποιος ξέρει; Θα έρθει σε μια ομάδα, όπου ο Daniel Sturridge έχει πετύχει 36 γκολ σε 50 παιχνίδια και αυτή τη στιγμή είναι ο ηγέτης στην επίθεση της ομάδας. Ο Rodgersπλέον έχει πολλές επιλογές και δεν νομίζω να παίζει με την ίδια ομάδα συνέχεια».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com