Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp, Salah και Keita υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα

Klopp, Salah και Keita υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα

Ανακοινώθηκαν από την Premier League οι υποψηφιότητες για τα βραβεία του μήνα Σεπτεμβρίου και ανάμεσα τους βρίσκονται τρεις εκπρόσωποι της Liverpool. Ο λόγος φυσικά για τους Jurgen Klopp, Mohamed Salah και Naby Keita.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι υποψήφιος για το βραβείο του ποδοσφαιριστή του μήνα, μετά τα τρία γκολ που σκόραρε στις τρεις αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου κόντρα σε Leeds, Crystal Palace και Brentford, έχοντας μάλιστα φτάσει και τα 100 γκολ συνολικά στην Premier League μέσα στον μήνα.

Επίσης υποψήφιοι για το βραβείο είναι και οι Joao Cancelo (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Antonio Rudiger (Chelsea), Allan Saint-Maximin (Newcastle United) και Ismaila Sarr (Watford).

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Mo με ένα κλικ εδώ.

Ο Γερμανός τεχνικός θα διεκδικήσει το βραβείο του προπονητή του μήνα, μετά τις νίκες που έκανε η ομάδα του με σκορ 3-0 κόντρα σε Leeds και Crystal, καθώς και την ισοπαλία που έφερε στην έδρα της Brentford το περασμένο Σάββατο.

Υποψήφιοι για το εν λόγω βραβείο είναι και οι Mikel Arteta (Arsenal), Pep Guardiola (Manchester City), Graham Potter (Brighton & Hove Albion) και Dean Smith (Aston Villa).

Ψηφίζετε τον Klopp με ένα κλικ εδώ.

Τέλος, ο Naby Keita είναι για πρώτη φορά υποψήφιος για το γκολ του μήνα, με το καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε στη νίκη με 3-0 επί των Eagles στο Anfield και μπορείτε να τον ψηφίσετε με ένα κλικ εδώ.

Ο Naby Keita υποψήφιος για το γκολ του μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com