Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γεγονότα τα οποία πέρασαν απαρατήρητα στο Dragao

Γεγονότα τα οποία πέρασαν απαρατήρητα στο Dragao

Η Liverpool έκανε ένα ακόμη βήμα προς στο στάδιο των νοκ άουτ αγώνων του Champions League, μετά την εμφατική νίκη επί της Porto στο Dragao.
H oμάδα του Jurgen Klopp είναι αήττητη σε 18 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την Atletico Madrid στην κορυφή του Β’ ομίλου.

Υπήρξαν, όμως, και κάποια γεγονότα, τα οποία πέρασαν απαρατήρητα κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών στο Estadio do Dragao.

Η κίνηση απελπισίας του Luis Diaz

Ο Joel Matip, ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Liverpool, αυτή τη σεζόν, ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακός απέναντι στην Porto. Αλάνθαστος απέναντι στον Mehdi Taremi έλαβε τα εύσημα από τον παρτενέρ του Virgil van Dijk.
Ο Luis Diaz, στο δεύτερο ημίχρονο, αδυνατώντας να ξεφύγει από το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Milner προσπάθησε να εκμαιεύσει το πέναλτι, πέφτοντας πάνω στον στατικό Matip.
Ο αμυντικός της Liverpool, χρησιμοποιώντας το σήμα κατατεθέν γνωστού κινουμένου σχεδίου (!) τον προέτρεψε να σηκωθεί. Μια φάση που δυστυχώς για μας τους οπαδούς των Reds δεν δόθηκε σε επανάληψη.

O Gini σύνθημα στα χείλη των οπαδών των Reds

Οι οπαδοί της Liverpool απόλαυσαν την πρώτη τους παρουσία σε ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι, μετά από 18 μήνες.
Οι ταξιδιώτες Reds, βρισκόμενοι ψηλά στην ανατολική κερκίδα, εξάντλησαν το βιβλίο με τα τραγούδια της ομάδας, καθώς οι παίκτες του Klopp έφταναν σε μια εύκολη νίκη.
Και όταν από τα μεγάφωνα του σταδίου άρχισε να ακούγεται το «This Girl» των Kungs, (ίσως το γνωρίζετε καλύτερα ως το τραγούδι του Gini Wijnaldum), μόλις ο Taremi βρήκε δίχτυα για τους γηπεδούχους, ήταν η μόνη δικαιολογία που χρειάστηκε για τους οπαδούς της Liverpool να αρχίσουν να τραγουδούν για τον Ολλανδό, πρώην παίκτη των Reds.
Την ίδια στιγμή ο Wijnaldum βοηθούσε την Paris St Germain να νικήσει τη Manchester City! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τραγούδι δεν πήγε χαμένο!

Ο Pepe έχασε το πάρτι

Η Porto κτυπήθηκε από τραυματισμούς πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η απώλεια του βασικού μέσου Οtavio, μέσα στα πρώτα 15 λεπτά ήταν πολύ σημαντική. Αλλά το να αποκλείεται ο πολύπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος κεντρικός αμυντικός Πέπε (είναι 38 ετών), κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ήταν ένα άλλο σημαντικό χτύπημα, το οποίο χάλασε τα όποια σχέδιά του Conceicao, πριν τον αγώνα.
Και του λόγου το αληθές το μαρτύρησε εκείνο το κοντινό πλάνο με τον Pepe συνοφρυωμένο, στον πάγκο της ομάδας του, πίσω από την μάσκα και με τα χέρια στο κεφάλι, καθώς η Liverpool επωφελήθηκε από την απουσία του.

Επανασύνδεση παλιών φίλων

Ο Diogo Jota επέστρεψε στο γήπεδο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τα μέλη του προπονητικού επιτελείου Pep Lijnders και Vitor Matos θυμήθηκαν τα πρώτα τους βήματα ως βοηθοί προπονητές.
Ο Marko Grujic, η πρώτη μεταγραφή του Jurgen Klopp για την Liverpool, δέχτηκε ένα φιλικό χάδι στο κεφάλι, καθώς το παλιό αφεντικό του τον αντίκρυσε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Αφού το πορτοκαλί παπούτσι του Grujic, βοήθησε τον Firmino να παραμείνει onside και να σημειώσει το πέμπτο γκολ της Liverpool, ήταν ίσως το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ο προπονητής των Reds!

Γεγονότα τα οποία πέρασαν απαρατήρητα στο Dragao
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com