Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Οι πρωταγωνιστές του 2005 είναι έμπνευση για όλους μας»

Alisson: «Οι πρωταγωνιστές του 2005 είναι έμπνευση για όλους μας»

O Alisson κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Μετά τον Jurgen Klopp, ήταν σειρά του Alisson Becker να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας της Liverpool στο φετινό Champions League.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας αναφέρθηκε στον συμβολισμό πού κουβαλά το επερχόμενο παιχνίδι με τη Milan, στη στήριξη του ίδιου και των συμπαικτών του στον «λαβωμένο» Ηarvey Elliott, καθώς και στο ξεκίνημα των Reds στη φετινή σεζόν.

Ας πάρουμε τις απαντήσεις του με τη σειρά πού τις έδωσε:

  • Για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στους 2 συλλόγους:

«Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις αυτό το παιχνίδι. Είναι καταπληκτικό να το βλέπεις ακόμα και τώρα, καθώς σου ξυπνά τις αναμνήσεις.»

«Είναι απίστευτες αναμνήσεις για όλους τους οπαδούς της Liverpool. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν έμπνευση για μένα και για όλους μου τους συμπαίκτες.»

  • Για τη στήριξη των παικτών στον Elliott, αλλά και για το κατά πόσο επέδρασε πάνω τους ο τραυματισμός του:

«Αυτό πού συνέβη στον Harvey είναι κάτι πού στενοχωρεί πολύ εμένα και όλους τους παίκτες. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις όταν βρίσκεσαι στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο στην υποστήριξή του. Χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τον στηρίξουμε αυτή την περίοδο, και το ιατρικό προσωπικό πρέπει να του δώσει τις καλύτερες συνθήκες για να αναρρώσει. Ο Harvey όμως ξέρει ότι είμαστε εδώ για αυτόν όποτε μας χρειαστεί. Είμαστε πολύ ενωμένοι. Όταν πανηγυρίζουμε μαζί, πανηγυρίζουμε μαζί. Όταν ένας σημαντικός μας παίκτης τραυματίζεται, κατά κάποιο τρόπο τραυματιζόμαστε και εμείς μαζί του.»

  • Για το ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή σεζόν:

«Μια χαρά μέχρι τώρα. Νομίζω ότι κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις, και φέρνουμε πίσω τη συνέπεια πού είχαμε και παλιότερα στο γήπεδο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα πού θέλει να παλέψει για τον τίτλο, και πιστεύω πραγματικά ότι η φετινή σεζόν θα είναι μία από τις δυσκολότερες πού έχω παίξει μέχρι τώρα. Όμως χρειάζεται να επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας. Να μην κοιτάμε και τόσο πολύ τι κάνουν οι άλλοι, γιατί αν κοιτάς τους άλλους σταματάς να εστιάζεις στον εαυτό σου. Πιστεύω στην ομάδα μου, στους συμπαίκτες μου και στην ποιότητά μας. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να παλέψουμε ξανά για τον τίτλο.»

  • Για το πόσο καλά εξοπλισμένη θεωρεί ότι είναι η Liverpool για να κυνηγήσει την κατάκτηση τόσο της Premier League, όσο και του Champions League:

«Όπως είπα πριν, πιστεύω στην ομάδα μου, στους συμπαίκτες μου και στις αρετές μας. Προφανώς δεν έχουμε και το μεγαλύτερο ρόστερ παικτών, έχουμε όμως τους παίκτες πού χρειαζόμαστε για να δώσουμε μία μεγάλη μάχη, μία μεγάλη προσπάθεια για τον τίτλο. Χρειάζεται απλά να σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Όλοι χρειάζεται να είναι έτοιμοι, ακόμα και οι παίκτες πού δεν παίζουν πολύ μέχρι στιγμής. Χρειάζεται να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, γιατί σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα τους χρειαστούμε όλους.»

Ακολουθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου του Alisson.

O Alisson προθερμαίνεται στο Elland Road.
O Alisson προθερμαίνεται στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com