Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – AC Milan (preview)

Liverpool – AC Milan (preview)

Πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται την AC Milan στο Anfield στις 22:00 ώρα Ελλάδος το βράδυ της Τετάρτης.

Οι Reds προέρχονται από την εύκολη επικράτηση με 0-3 στο Elland Road επί της Leeds και θα αντιμετωπίσουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Ιταλική ομάδα, η οποία κέρδισε με 2-0 την Lazio την Κυριακή στην έδρα της.

Η ομάδα του Jurgen Klopp είδε όμως τον Harvey Elliott να τραυματίζεται σοβαρά στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου αγώνα και να χρειάζεται επέμβαση, η οποία έλαβε χώρα την Τρίτη στο Λονδίνο.

Την θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο αρχηγός, Jordan Henderson. Για τις άλλες δύο θέσεις της μεσαίας γραμμής φαβορί είναι οι Thiago Alcantara και Fabinho, οι οποίοι ξεχώρισαν στην Κυριακάτικη νίκη επί της Leeds, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει μάλιστα δίχτυα.

Στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή, με τον Joel Matip να παίρνει ανάσες για να επιστρέψει στην ενδεκάδα το Σάββατο κόντρα στην Crystal Palace.

Η επιθετική τριάδα δεν θα αλλάξει και θα αποτελείται ξανά από τους Mo Salah, Diogo Jota και Sadio Mane, αφού ο Bobby Firmino δεν θα προλάβει την αναμέτρηση.

Η Milan του Stefano Pioli επιστρέφει στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια, έχοντας ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Serie A, έχοντας κερδίσει μέχρι στιγμής και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει.

Οι Rossoneri δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Zlatan Ibrahimovic, ο οποίος αν και επέστρεψε με γκολ την Κυριακή, ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο και δεν ταξίδεψε στην Αγγλία για τον αγώνα.

Αμφίβολος είναι και ο Bakayoko λόγω ενοχλήσεων, ενώ είναι ο Krunic.

Θα είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο ομάδων από τον τελικό του Champions League το 2007, όταν η Milan είχε επικρατήσει με 2-1 της Liverpool στην Αθήνα, κατακτώντας το τρόπαιο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός, Szymon Marciniak.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Atletico Madrid υποδέχεται στο Wanda Metropolitano την Porto.

Η Liverpool υποδέχεται την Milan στο Anfield.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com