Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η FSG θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στον Edwards

Η FSG θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στον Edwards

Όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Michael Edwards επιθυμεί να αποχωρήσει από την Liverpool, όταν ολοκληρωθεί το τρέχον του συμβόλαιο στο τέλος της φετινής σεζόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η Fenway Sports Group δεν θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσει στο Anfield.

Όπως προκύπτει από τα μέσα του Merseyside, αλλά και από τον Paul Joyce των Times, η διοίκηση των Reds θα συνεχίσει τις συζητήσεις με την πλευρά του 41χρονου, ελπίζοντας πως εκείνος θα συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του.

Ο πρόεδρος της FSG, Mike Gordon δουλεύει σε καθημερινή βάση με τον Edwards και θα συνεχίσει να το κάνει, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ανεξάρτητα από το αν θα αποχωρήσει τελικά ο τελευταίος από την Liverpool.

Μια ενδεχόμενη απώλεια του Edwards, θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τον σύλλογο, καθώς ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τις μεταγραφές των τελευταίων ετών, τις μεγάλες πωλήσεις, αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από τον σύλλογο, ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Julian Ward, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται ως βοηθός του, έχοντας προωθηθεί στον συγκεκριμένο ρόλο από τον Δεκέμβριο.

Επιθυμεί να αποχωρήσει ο Michael Edwards.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com