Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει από την Liverpool ο Michael Edwards

Φεύγει από την Liverpool ο Michael Edwards

Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα από την Liverpool ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Michael Edwards, σύμφωνα με τον David Ornstein της Athletic UK.

Το συμβόλαιο του με τους Reds ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Edwards ενημέρωσε τον σύλλογο δεν θέλει να το ανανεώσει, ώστε να δοκιμάσει μια διαφορετική πρόκληση μακριά από το Anfield.

Συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών φέρεται να υπήρξαν, όμως οι προθέσεις του 41χρονου δεν άλλαξαν και έτσι δεν προέκυψε κάποια συμφωνία.

Τα τελευταία χρόνια, ο αθλητικός διευθυντής των Reds είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση μεγάλων μεταγραφών, όπως εκείνες των Virgil van Dijk, Fabinho και Alisson Becker, καθώς και σε μεγάλες πωλήσεις, όπως εκείνη του Philippe Coutinho στην Barcelona, όμως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Liverpool, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Το κενό που θα προκύψει από την αποχώρηση του Michael Edwards θα καλυφθεί εκ των έσω, από τον Julian Ward, ο οποίος προωθήθηκε σε βοηθός αθλητικού διευθυντή τον περασμένο Δεκέμβριο και είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του πρώτου αθλητικού διευθυντή του συλλόγου.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα αποχωρήσει και τυπικά από την ομάδα ο Michael Edwards, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν, όταν δηλαδή λήξει το συμβόλαιο του.

Στην θέση του αθλητικού διευθυντή βρισκόταν από το 2016, έχοντας μια εξαιρετική συνεργασία με τον Jürgen Klopp.

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Michael Edwards.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com