Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool θα κάνει μεταγραφή μόνο αν βρει πραγματική ευκαιρία»

«Η Liverpool θα κάνει μεταγραφή μόνο αν βρει πραγματική ευκαιρία»

Δύο ημέρες απομένουν για τη λήξη της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου, με την Liverpool να έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής μόνο μια προσθήκη στο ρόστερ της, εκείνη του Ibrahima Konate, ο οποίος όμως δεν έχει αγωνιστεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Οι Reds σύμφωνα με τον Fabrizio Romano θα προχωρήσουν σε κάποια άλλη μεταγραφή, μόνο αν βρουν την πραγματική ευκαιρία, όπως θεωρούν πως συνέβη με τον Γάλλο στόπερ.

Πρόβλημα αποτελεί και η περίπτωση του Divock Origi, ο οποίος πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από το Anfield μέχρι αύριο το βράδυ, παρότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Jürgen Klopp και έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Chelsea.

Αν ο Βέλγος πωλούνταν, η Liverpool θα μπορούσε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού, για να αναπληρώσει το κενό του.

Εκ των έσω θα καλυφθεί το κενό του Gini Wijnaldum, όπως ξεκαθάρισε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, τονίζοντας πως οι Reds δεν χρειάζονται και άλλον κεντρικό μέσο

Παρελθόν από την ομάδα του Jürgen Klopp αποτελεί και ο Xherdan Shaqiri, ο οποίος όμως έχει ήδη αντικατασταθεί εκ των έσω, αφού την θέση του έχει πάρει ήδη ο Harvey Elliott, αφήνοντας μάλιστα πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ο Harvey Elliott πήρε την θέση του Xherdan Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com