Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο ο Henderson

Υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο ο Henderson

Η χρυσή τομή ανάμεσα στη Liverpool και στον Jordan Henderson φαίνεται πως βρέθηκε και ο αρχηγός είναι έτοιμος να υπογράψει ένα νέο τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, σύμφωνα με τον David Ornstein της Athletic UK.

Πριν από έναν μήνα φαινόταν δύσκολο να ανανεώσει ο Hendo με την Liverpool, καθώς δεν τα είχε βρει με την ομάδα στις πρώτες συζητήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί πριν το Euro, διότι οι Reds ήταν διστακτικοί στο να του προσφέρουν ένα νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο στα 31 του.

Η Atletico Madrid εξέφρασε το ενδιαφέρον της, ο μέσος πίεσε με τον τρόπο του για να βρεθεί άμεσα μια λύση, όπως και ο Jürgen Klopp, ο οποίος μάλιστα δήλωσε την Παρασκευή πως το θέμα θα διευθετηθεί, κάτι που τελικά θα γίνει, όπως όλα δείχνουν.

Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Άγγλος διεθνής θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024, ενώ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης (βασισμένη στις εμφανίσεις) για έναν ακόμη χρόνο, όταν ο ποδοσφαιριστής θα έχει κλείσει τα 35 του χρόνια.

Πρόκειται για παρόμοια ανανέωση με εκείνη του Virgil van Dijk, του οποίου το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το 2025, όταν ο Ολλανδός θα είναι 34 ετών.

Μετά την ανανέωση του αρχηγού, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν και άλλες παικτών της Liverpool.

Για πάντα στο Anfield ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com