Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησαν την Aston Villa σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό οι Reds (vid)

Νίκησαν την Aston Villa σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό οι Reds (vid)

Η Liverpool έδωσε ένα «κρυφό» κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι με την Aston Villa στο Anfield το απόγευμα της Κυριακής, επικρατώντας με 4-1.

Στη φιλική αναμέτρηση με την Villa πήραν χρόνο όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν ή έμειναν εκτός αποστολής από την Σαββατιάτικη επικράτηση με 0-3 στο Carrow Road επί της Norwich για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, καθώς και όσοι έμειναν εκτός από την λευκή ισοπαλία της Under 23 με την αντίστοιχη της Manchester City.

Οι Thiago Alcantara και Jordan Henderson ξεκίνησαν βασικοί και αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ ο Curtis Jones επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έχοντας ξεπεράσει την διάσειση, η οποία δεν τον άφησε να ταξιδέψει με την ομάδα στην έδρα της Norwich.

Οι Reds επικράτησαν εύκολα με σκορ 4-1 της Aston Villa, με τους Curtis Jones, Divock Origi, Neco Williams και Kaide Gordon να βρίσκουν δίχτυα.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Caoimhin Kelleher, ενώ οι Joe Gomez και Ibrahima Konate αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Neco Williams και Owen Beck στα δύο άκρα της άμυνας. Η επιθετική τριάδα αποτελούνταν από Takumi Minamino, Divock Origi και Kaide Gordon.

Ως αλλαγή ενδέχεται να πέρασαν και οι μικροί, Conor Bradley, Jake Cain και Leighton Clarkson.

Η πιθανή ενδεκάδα των Reds: 

Kelleher, N.Williams, Gomez, Konate, Beck, Henderson, Thiago, Jones, Gordon, Minamino, Origi

Βρήκε δίχτυα ο Kaide Gordon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com