Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα ραντάρ τριών ομάδων της Premier League ο Origi

Στα ραντάρ τριών ομάδων της Premier League ο Origi

Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Liverpool, όπως ο Divock Origi που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Jürgen Klopp, εξακολουθούν να ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ούτε μια πρόταση δεν κατέφτασε μέχρι και σήμερα για τον Βέλγο επιθετικό, αν και σύμφωνα με την Telegraph βρίσκεται στα ραντάρ των Wolves, Crystal Palace και West Ham.

Η πρώτη ομάδα είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για την απόκτηση, φτάνοντας μάλιστα μια ανάσα από αυτή το 2018 και δεν αποκλείεται να επανέλθει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με μια νέα πρόταση, καθώς ψάχνει για έναν κεντρικό επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από πέρσι οι Λύκοι.

Οι Hammers του David Moyes θα ήθελαν να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν striker, για να δίνει ανάσες στον βασικό, Michael Antonio και ο Origi θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος για την συγκεκριμένη θέση.

Τέλος, η Crystal Palace άλλαξε προπονητή, με τον Patrick Vieira να αναλαμβάνει τα ηνία, έχοντας ήδη ξεκινήσει το δικό της rebuild.

Η πώληση του ήρωα του Champions League του 2019 δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Liverpool, όμως είναι δεδομένο πως η ομάδα δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση ύψους £10-15 εκατομμυρίων.

Αποχώρηση ή παραμονή για τον Origi;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com