Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ολοκληρώνεται η μετακίνηση του Davies στη Sheffield

Ολοκληρώνεται η μετακίνηση του Davies στη Sheffield

Οριστικά στην Sheffield United με τη μορφή δανεισμού θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, Ben Davies.
Οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του αμυντικού και η μετακίνηση του στο Bramall Lane αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο Ben αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με την Osasuna στο Anfield, ωστόδο ήταν δεδομένο πως δεν θα είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, αν παρέμενε στο Κόκκινο ρόστερ.

Ο στόπερ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του τεχνικού των Blades, Slavisa Jokanovic για το αριστερό άκρο του κέντρου της άμυνας.

Στην συμφωνία των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Jürgen Klopp θέλει να δει τον παίκτη και στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Ο Davies αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Preston έναντι £2 εκατομμυρίων, όμως δεν αγωνίστηκε σε κανέναν επίσημο παιχνίδι με την φανέλα της Liverpool και τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Championship, το οποίο γνωρίζει καλά.

Ενδιαφέρον υπήρξε και από τις Celtic και Bournemouth, όμως η Sheffield United ήταν αυτή που τελικά κέρδισε την κούρσα απόκτησης του.

Η Sheffield θα πληρώσει περίπου £1 εκατομμύριο για τον ετήσιο δανεισμό του στόπερ, καθώς και ένα μερικά χρήματα δοθούν με τη μορφή μπόνους στη Liverpool, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Premier League.

Στη Sheffield ο Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com