Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Νομίζω πως θα είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα»

Thiago: «Νομίζω πως θα είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα»

Σήμερα ήταν η σειρά του Thiago Alcantara να παραχωρήσει συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου, με τον έμπειρο μέσο να δηλώνει πως πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της επόμενης εβδομάδας με την Norwich.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε σε ποιο στάδιο ετοιμότητας βρίσκεται:

“ Την περασμένη σεζόν ξεκίνησα με έναν πόνο εκεί ψηλά στο οστό, ανάμεσα στους γλουτούς, ήταν ένας παλιός τραυματισμός. Δεν ήμουν ποτέ καθαρός για να παίξω γιατί είχαν πάντα αυτόν τον πόνο και υπήρχε ένα σημείο στο τέλος της περασμένης σεζόν που άρχισα να το νιώθω όλο και περισσότερο. ”

“ Με την εθνική ομάδα δεν μπορούσα να κάνω σπριντ, δεν μπορούσα να κάνω κάποιες ενέργειες. Προσπαθώ λοιπόν να ξεκινήσω την προετοιμασία, πάντα σε συμφωνία με την ιατρική ομάδα, να [κάνω] ατομική δουλειά για να καθαρίσω την περιοχή λίγο περισσότερο και να μην έχω περισσότερο πόνο. Είμαστε λοιπόν σε εκείνο το σημείο τώρα που προσπαθούμε να το αποβάλλουμε τον πόνο και, ταυτόχρονα, να αγωνίζομαι με την ομάδα. ”

Αν έχει ευνοηθεί από την προετοιμασία:

“ Βεβαίως. Νομίζω πως θα καταφέρω να προλάβω το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, σίγουρα.”

Αν έχει καταφέρει να δουλέψει όσο και οι άλλοι παίκτες:

“ Ναι, έχουμε τον χρόνο. Έχουμε 24 ώρες για να δουλεύουμε ατομικά. Όταν η ομάδα έκανε προπόνηση το πρωί, εγώ έκανα τη δική μου ατομική προπόνηση. Όταν η ομάδα ξεκουραζόταν, εγώ έκανα ατομική προπόνηση. ”

“ Οπότε, έχω αρκετό χρόνο για να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση. ”

Με ενοχλήσεις αγωνιζόταν πέρσι ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com