Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fernando Torres, ο 5χρονος fan του και η ιστορία με το αυτόγραφο

Ο Fernando Torres, ο 5χρονος fan του και η ιστορία με το αυτόγραφο

Μία πολύ ωραία ιστορία με τον γιο του και τον Fernando Torres μοιράστηκε πατέρας στο προσωπικό του blog, την οποία αναδημοσίευσε το Parbahan Sports.

Ο πατέρας του παιδιού εξιστορεί την επιστροφή των δύο από την Αγγλία στην Ισπανία, όπου είχαν πάει να παρακολουθήσουν αγώνα στο Anfield, και το αθλητικό site τη μεταφέρει ως εξής:

«Ένας πατέρας και ένας γιος παρακολούθησαν ένα παιχνίδι της Liverpool στο Anfield. Βρίσκονταν στο αεροπλάνο και επέστρεφαν στην Ισπανία.»

«Όμως ο γιος είπε ξαφνικά στον πατέρα του: ‘Μπαμπά, είναι ο Torres εκεί!'»

«Ο πατέρας απόρησε και είπε στον γιο: ‘Είναι δυνατόν ένας σταρ σαν τον Torres να ταξιδεύει με την Easy Jet (σ.σ. αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους); Αποκλείεται. Δεν ήταν ο Torres αυτός πού είδες.'»

«Έπειτα ο γιος έδειξε με το δάχτυλό του και του είπε ότι ο Torres ήταν εκεί.»

«Ο πατέρας τον είδε. Οπότε προσπάθησε να ηρεμήσει την έκπληκτη καρδιά του.»

«Λίγο μετά, (ο πατέρας) προσέγγισε τον Torres και του ζήτησε ένα αυτόγραφο για τον γιο του. Ο παίκτης σηκώθηκε, ήρθε μπροστά από το παιδί, μίλησε γλυκά, και υπέγραψε ένα αυτόγραφο.»

«Ο γιος ήθελε να βγάλει μία φωτογραφία με τον Torres, όμως δε μπορούσε γιατί βρίσκονταν σε πτήση. Μετά ο Fernando είπε ότι μετά την αποβίβαση από το αεροπλάνο, θα έβγαζε μία φωτογραφία μαζί του στο αεροδρόμιο. Είχε δώσει μία υπόσχεση στον γιο.»

«Αρχικά ο Torres ήταν να πάει στην Ισπανία για να ενταχθεί στην εθνική ομάδα. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, έπρεπε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της εθνικής ομάδας. Δε θα είχε χρόνο για το αυτόγραφο. Όμως είχε δώσει μία υπόσχεση στο παιδί.»

«Πάνω όμως πού έφτασαν στο αεροδρόμιο, αναπάντεχα, ο πατέρας και ο γιος έχασαν την τσάντα μέσα στην οποία είχαν την κάμερα, και αναγκαστικά θα έχαναν χρόνο ψάχνοντάς την.»

«Οπότε ο πατέρας πήγε στον Fernando και είπε ‘νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να βγάλετε φωτογραφίες με το παιδί, γιατί πρέπει να βρω την τσάντα.’ Ο παίκτης απάντησε ‘μην ανησυχείς. Θα περιμένω έξω’.»

«Μετά από περίπου 20 λεπτά, με τα πολλά ο πατέρας και ο γιος βρήκαν την τσάντα, όμως ο πατέρας πρόσεξε ότι είχε περάσει πάρα πολλή ώρα, και περίμενε ότι ο Torres θα είχε ήδη πάει στο αυτοκίνητο της εθνικής ομάδας και θα είχε φύγει. Οπότε ο μπαμπάς λέει στον γιο: ‘δε μπορώ να βοηθήσω…ένας τέτοιος σταρ δε μπορεί να μας περιμένει 20 λεπτά’.»

«Για παν ενδεχόμενο όμως, ο πατέρας και ο γιος πήγαν στο μέρος πού είχαν υποσχεθεί να συναντηθούν μαζί του.»

«Ο Torres ήταν εκεί. Φυσικά, το αυτοκίνητο της εθνικής ομάδας ήταν δίπλα του.»

«Περίμεναν τον πατέρα και τον γιο.»

Αυτή ήταν η συναρπαστική ιστορία με τον Torres και τον πεντάχρονο φαν του.
Αυτή ήταν η συναρπαστική ιστορία με τον Torres και τον πεντάχρονο φαν του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com