Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κοιτά Phillips για αντικαταστάτη του White η Brighton»

«Κοιτά Phillips για αντικαταστάτη του White η Brighton»

Θα αναπληρώσει το κενό του Ben White o Nat Phillips;

Η πολύκροτη μεταγραφή του Ben White στην Arsenal ολοκληρώθηκε, και η Brighton καλείται πλέον να αναπληρώσει το κενό του στην άμυνα.

Η ομάδα του Graham Potter αποχωρίστηκε τον μονίμως βασικό -μαζί με τον Lewis Dunk- κεντρικό αμυντικό της, και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο να δραστηριοποιηθεί στη μεταγραφική αγορά και στο να τον αντικαταστήσει εκ των έσω.

Σε περίπτωση απόφασης από μεριάς των Seagulls να ακολουθήσουν το πρώτο σενάριο, ο παίκτης (ή ένας από τους παίκτες) πού πιθανώς θα διεκδικήσουν είναι ο Nat Phillips.

Αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να συμπεράνουμε, αν πειστούμε για την εγκυρότητα δημοσιεύματος της Athletic.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας στην οποία εργάζεται και ο James Pearce, Andy Naylor, έγραφε στις 19 Ιουλίου ότι η ομάδα του Adam Lallana επρόκειτο να εντείνει τις προσπάθειές της για τη μετακίνηση του Nat στο AMEX Stadium, σε μία περίοδο όπου η μεταγραφή του White στην Arsenal δεν είχε μεν ολοκληρωθεί, όμως οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονταν έντονα.

Τώρα πού ο παίκτης οριστικοποίησε τη μετακόμισή του στο Λονδίνο, μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον της Brighton είναι υπαρκτό και αν θα κλιμακωθεί.

Η Liverpool, όπως γράψαμε και τις προάλλες, θα ήταν ικανοποιημένη αν της γινόταν μία πρόταση συνολικής αξίας 15.000.000 λιρών για τον Phillips. Όσο για τη Brighton, αν εν τέλει υιοθετήσει το δεύτερο σενάριο πού αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει και η επιλογή του Adam Webster, του οποίου το κενό σε περίπτωση πού «αναβαθμιστεί» σε σταθερά βασικό θα μπορούσε να καλυφθεί από τους νεαρούς Leo Ostigard και Jan Paul van Hecke.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ben White στην Arsenal.
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ben White στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com