Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κράτησε σιγή 97» στη μνήμη του Andrew Devine η Liverpool

Κράτησε σιγή 97» στη μνήμη του Andrew Devine η Liverpool

Όπως έχει γίνει γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης, ο οπαδός της Liverpool, Andrew Devine, ο οποίος ήταν στο Hillsborough, έχασε τη ζωή του.

Ο ιατροδικαστής πού εξέτασε τον αποβιώσαντα Andrew επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα της πνευμονίας αναρρόφησης πού υπέστη, η οποία με τη σειρά της έχει τις ρίζες της στα τραύματα πού του προκλήθηκαν στο στάδιο του Sheffield.

Μετά τη γνωστοποίηση του δυσάρεστου νέου και της επιβεβαίωσης ότι στην ουσία πρόκειται για τον 97ο νεκρό της τραγωδίας, οι παίκτες και το προσωπικό της Liverpool κράτησαν τη συμβολική σιγή των 97 δευτερολέπτων στη μνήμη του Devine πριν τη χθεσινή προπόνηση.

Ο Jurgen Klopp δήλωσε τα εξής για το συμβάν:

«Μάθαμε ότι ο Andrew ήταν στο νοσοκομείο την προηγούμενη βδομάδα, και όλοι μας ελπίζαμε ότι θα αναρρώσει, όμως δυστυχώς αυτό δεν ήταν να συμβεί.»

«Είναι μία πολύ στενάχωρη στιγμή για όσους έχουν τη Liverpool στις καρδιές τους, όπως και για πολλούς άλλους. Χάσαμε έναν απίστευτο άνθρωπο, ο οποίος έδειξε σε όλους μας τι θα πει να παλεύεις και αρνήθηκε να τα παρατήσει ακόμα και όταν η προσδοκία ήταν ότι δε θα μπορούσε να παλέψει άλλο.»

«Δεν ήξερα καλά τον Andrew, όμως τον συνάντησα όταν επισκέφθηκε το Melwood, και όλοι μας μοιραστήκαμε λίγο χρόνο μαζί του. Είχε μαζί του τους ανθρώπους πού τον φρόντιζαν, και ήταν σαφές ότι ήταν θαυμάσιοι άνθρωποι, πού έκαναν τόσα πολλά για αυτόν.»

«Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι για αυτά τα νέα. Είμαστε στεναχωρημένοι για τον Andrew, είμαστε στεναχωρημένοι για την υπέροχη οικογένειά του πού τον φρόντιζε τόσο καιρό, και είμαστε στεναχωρημένοι για ολόκληρη την οικογένεια της Liverpool, γιατί ακόμα μία ζωή διακόπηκε από το Hillsborough.»

«Όλοι τους είναι στις σκέψεις και στις προσευχές μου. Δε θα ξεχάσουμε τον Andrew. Είχε μεγάλη επίδραση σε όλους μας.»

Ο οπαδός της Liverpool, Andrew Devine, πού έφυγε από τη ζωή.
Ο οπαδός της Liverpool, Andrew Devine, πού έφυγε από τη ζωή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com