Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παραχωρείται δανεικός ο Elliott

Δεν παραχωρείται δανεικός ο Elliott

Την απόφαση να κρατήσει στο ρόστερ της, τον Harvey Elliott, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν από δύο ημέρες, φαίνεται πως έχει πάρει Liverpool.

Ο ταλαντούχος μέσος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στην Championship με την Blackburn και δείχνει έτοιμος να πάρει ευκαιρίες με την Κόκκινη φανέλα της Liverpool στην Premier League.

Όπως αναφέρει ο Ian Doyle της Liverpool ECHO, οι Reds έχουν αποφασίσει να μην παραχωρήσουν δανεικό τον νεαρό, παρά το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει ομάδες του Νησιού.

Από το ρόστερ της ομάδας θα υπάρξουν αποχωρήσεις, με τον Xherdan Shaqiri να είναι ένας από τους παίκτες που ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν, την θέση του οποίου στην ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει ο Elliott.

Μόλις στα 17 του, ο πρώην παίκτης της Fulham μοίρασε 11 ασίστ στο πρωτάθλημα της Championship, σκοράροντας παράλληλα και επτά τέρματα την προηγούμενη σεζόν.

Είναι δεδομένο πως θα δώσει σημαντικές λύσεις στους Reds, αν τελικά παραμείνει στο Anfield και έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Προς παραμονή ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com