Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξος για παραμονή Kingsley Coman o Oliver Kahn

Αισιόδοξος για παραμονή Kingsley Coman o Oliver Kahn

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bayern Munich, Oliver Kahn, παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι ο Kingsley Coman θα βάλει τελικά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Liverpool και της Chelsea.

Η Liverpool είδε την προσφορά της, των 35 εκατομμυρίων ευρώ, να απορρίπτεται, καθώς η Bayern φέρεται να απαιτεί ένα ποσό γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Η Chelsea, από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να πουλήσει τρεις παίκτες για να χρηματοδοτήσει τη μεταγραφή του 25χρονου.
Ο Kahn προέβη στην αποκάλυψη ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας άρχισαν συζητήσεις με τους Coman και Goretzka.

«Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με τον Goretzka και τον Coman», είπε. «Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να πληρώνονται αναλόγως της αξίας τους, δεν είμαστε αφελείς. Αυτό είναι θεμιτό. Με εμάς, υπάρχει ένα όριο, το οποίο είναι πολύ σαφές».

Ο Kahn πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συνομιλίες και με τους δύο παίκτες. Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε ένα ελκυστικό πακέτο για να τους προσφέρουμε εδώ».

«Εδώ έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλους τίτλους και μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας νέας εποχής για την ομάδα».
Ο πρώην τερματοφύλακας της Bayern αναφέρθηκε και στον David Alaba.

«Ζήτησε μια τεράστια αύξηση στις απολαβές του, η οποία απορρίφθηκε, επιτρέποντάς του να ενταχθεί ως ελεύθερος στη Real Madrid».

Ο Coman μεταγράφηκε στην Bayern από τη Juventus τον Ιούλιο του 2017. Είχε ήδη μια απίστευτα επιτυχημένη καριέρα, κερδίζοντας τίτλους πρωταθλήματος στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του μέσω των τμημάτων υποδομής της Paris Saint-Germain, προτού ενταχθεί στην πρώτη ομάδα στα 17 του χρόνια. Πραγματοποίησε μόνο τέσσερις εμφανίσεις πριν φύγει με ελεύθερη μεταγραφή στη Juve .

Ο Coman βρισκόταν και στο στόχαστρο της Manchester United πέρυσι, καθώς θεωρείτο εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του Jadon Sancho. Ωστόσο, οι Red Devils πραγματοποίησαν τελικά τη μεταγραφή του Sancho, από την Dortmund, έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ.

Αισιόδοξος για παραμονή Kingsley Coman o Oliver Kahn
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com