Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Anelka προτρέπει τον Kylian Mbappe να φύγει από την PSG

Ο Anelka προτρέπει τον Kylian Mbappe να φύγει από την PSG

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο χαρισματικός και ταλαντούχος είναι ο Kylian Mbappe. Ο 22χρονος Γάλλος είναι εκρηκτικός παίκτης, με τρομερή ταχύτητα, μεγάλο διασκελισμό, ιδανικά τελειώματα των φάσεων και εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας, είτε αγωνίζεται στα άκρα είτε στην κορυφή της επίθεσης.

Την περασμένη σεζόν στην Ligue 1, σημείωσε 27 γκολ σε 31 εμφανίσεις και έδωσε επτά ασίστ. Στο Champions League πέτυχε 8 γκολ σε 10 παιχνίδια.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Mbappe εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ως αποτέλεσμα, εάν δεν ανανεώσει, η PSG, κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο, το καλοκαίρι του 2022.

Ο Nicolas Anelka, μέσα από τη στήλη του στην ιστοσελίδα The Athletic, προέτρεψε τον Kylian Mbappe να φύγει από τη Γαλλία και να μετακομίσει σε ένα δυσκολότερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως την Premier League. Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος πρώην διεθνής επιθετικός, έχει περάσει από Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Bolton & West Brom.

«Αν θέλεις τις μεγαλύτερες διακρίσεις, θα πρέπει να μετακινηθείς από την PSG κάποια στιγμή. Αν θέλεις να κερδίσεις τη «χρυσή μπάλα», θα πρέπει να ανταγωνιστείς τους καλύτερους».

«Tο γαλλικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, μην το παίρνεις με λάθος τρόπο, αλλά νομίζω ότι το πιο δύσκολο είναι το αγγλικό. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους καλύτερους, κάνε ό,τι κάνεις στο Παρίσι και στις Chelsea, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Liverpool».
«Ή πήγαινε στην Ισπανία στη Real ή στην Barcelona. Ή ίσως στην Ιταλία. Τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τον παγκόσμιο αντίκτυπο».

Η Liverpool χρειάζεται απεγνωσμένα έναν καθαρόαιμο επιθετικό. Οι Reds χρησιμοποιούν «ψευδοεννιάρι» στην επίθεση και αυτή η τακτική δεν έχει αποδώσει τους τελευταίους μήνες. Το τρίο της επίθεσης φαίνεται κουρασμένο και προβλεπτό στις κινήσεις του.

Ο Kylian Mbappe θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα. Ο σούπερ σταρ δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα παραμείνει στην PSG. Εάν οι Klopp και Edwards καταφέρουν να τον φέρουν στην ομάδα ως ελεύθερο, τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου σε θέματα μεταγραφικής ενίσχυσης.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Liverpool του Klopp μπορεί να τον βοηθήσει να κερδίσει το Ballon d’Or.

Ο Anelka προτρέπει τον Kylian Mbappe να φύγει από την PSG
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com