Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πιθανή η παραμονή του Divock Origi»

«Πιθανή η παραμονή του Divock Origi»

Ολοένα και πιο πιθανή είναι η παραμονή του Divock Origi στο ρόστερ της Liverpool, σύμφωνα με την The Athletic UK.

Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται στην transfer list των Reds, όμως σύμφωνα με την Caoimhe O’Neil της Athletic UK, η παραμονή του στο Κόκκινο ρόστερ δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί, κυρίως λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι Sadio Mane και Mohamed Salah.

Οι Reds είναι θετικοί στην παραχώρηση του 26χρονου και δεν θα σταθούν εμπόδιο σε ενδεχόμενη μετακίνηση του, αν καταφθάσει μια ικανοποιητική πρόταση.

Η Liverpool τον κοστολογεί στα £15-20 εκατομμύρια, όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι να εισπράξει ένα τέτοιο ποσό από μια ενδεχόμενη πώληση του επιθετικού το φετινό καλοκαίρι.

Για τον λόγο αυτό και για το γεγονός πως είναι δύσκολο να βρεθεί ένας αντικαταστάτης με την εμπειρία του Origi, σε κατάλληλη ηλικία και διαθέσιμος προς πώληση σε μια καλή τιμή, κάνουν την παραμονή του πρώην παίκτη της Lille να κερδίζει έδαφος, όπως αναφέρει η O’Neil.

Μια από τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για τον Divock, είναι η Wolves, η οποία όμως πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Bruno Lage να αναλαμβάνει αντί του Nuno Espirito Santo.

Οι Λύκοι είχαν συμφωνήσει με την Liverpool το 2018 για την μεταγραφή του Origi, όμως ο παίκτης ήταν αρνητικός και η μεταγραφή τελικά δεν προχώρησε.

Προσέγγιση από την Wolves έγινε και τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Raul Jimenez, όμως αυτή τη φορά ήταν οι Reds αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του striker.

Κερδίζει έδαφος η παραμονή του Divock Origi;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com