Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με όλες τις προϋποθέσεις γεμάτο το Anfield τη νέα χρονιά 2021/22!

Με όλες τις προϋποθέσεις γεμάτο το Anfield τη νέα χρονιά 2021/22!

Παρά την καθυστέρηση στη χαλάρωση των περιορισμών κατά του COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα γήπεδα της Premier League αναμένεται να γεμίσουν ξανά τον Αύγουστο.

Μετά από πάνω από ένα χρόνο με την πλειοψηφία των θέσεων να μένουν κενές στα στάδια, σε ολόκληρη τη χώρα, το γεγονός αυτό αποτελεί μια σημαντική ώθηση τόσο για τους συλλόγους της Premier League όσο και για αυτούς των υπολοίπων κατηγοριών.

Στον οδικό χάρτη εξόδου από το lockdown, της βρετανικής κυβέρνησης, η 21η Ιουνίου ορίστηκε ως η αρχική ημερομηνία για την άρση όλων των περιορισμών, συμπεριλαμβανομένης και της απαίτησης για κοινωνική απόσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει ότι «όλοι οι υποχρεωτικοί περιορισμοί συμπεριλαμβανομένων της μάσκας και των κοινωνικών αποστάσεων» θα αρθούν στις 19 Ιουλίου.

Η επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να γίνει μια εβδομάδα προηγουμένως, με τους ιατρικούς λειτουργούς, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής ιατρικού λειτουργού Chris Whitty και του επικεφαλής επιστημονικού συμβούλου Patrick Vallance, να βρίσκονται «πίσω από τα σχέδια των υπουργών να άρουν τους περιορισμούς».

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις για πλήρη γήπεδα σε όλη την Αγγλία, που θα επιτρέψουν σε 53 862 οπαδούς να γεμίσουν το Anfield, για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο.

Οι ανησυχίες σχετικά με επικείμενη έξαρση των κρουσμάτων, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση στη πρόταση για χρήση πιστοποιητικού COVID-19, για μαζικές εκδηλώσεις, με την Premier League να θεωρείται ως «βασικός υποστηρικτής» της πρότασης.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Premier League «ελπίζει να είναι σε θέση να εφαρμόσει μεθόδους ελέγχου του πιστοποιητικού Covid19, ως εφεδρικό σχέδιο, εάν τυχόν μελλοντικές εξάρσεις των κρουσμάτων οδηγήσουν σε αποφάσεις για περισσότερους περιορισμούς».

Για την Liverpool, το γεγονός αυτό οδηγεί στην προοπτική διεξαγωγής των φιλικών αγώνων, τον Ιούλιο, πριν από την έναρξη της σεζόν, μπροστά από ένα γεμάτο Anfield, με τους Rangers, Osasuna, Aston Villa και Newcastle να βρίσκονται μεταξύ των πιθανών αντιπάλων.

Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της άρσης του lockdown πιθανόν να είναι και ο λόγος, για τον οποίο η Liverpool δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τα σχέδιά της για την pre-season, καθώς λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο πριν επιστρέψει η ομάδα του Jurgen Klopp στο Kirkby, δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί τα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Οι Reds ξεκίνούν τις υποχρεώσεις τους στη Premier League, εκτός έδρας, με αντίπαλο την Norwich στις 14 Αυγούστου, με το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 21 Αυγούστου, εναντίον της Burnley.

Η ιστοσελίδα This is Anfield αναφέρει ότι υπάρχουν σχέδια για τουλάχιστον δύο φιλικούς αγώνες, στο Anfield, πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, στους οποίους θα πραγματοποιηθεί πλήρης δοκιμή των πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Με όλες τις προϋποθέσεις γεμάτο το Anfield τη νέα χρονιά 2021/22!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com