Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Πάντα ήμουν κατά του VAR»

Thiago: «Πάντα ήμουν κατά του VAR»

Την άποψη του για το σύγχρονο ποδόσφαιρο και για το VAR εξέφρασε ο μέσος της Liverpool, Thiago Alcantara σε συνέντευξη του στον Guardian.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συγκεκριμένα ανέφερε πως μισεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πως ήταν πάντοτε κατά της χρήσης του VAR.

Ο Thiago συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Μισώ το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε λιγότερη μαγεία. Καθώς οι παίκτες είναι πιο γρήγοροι. Δεν χρειάζεται να κάνεις τόσες ντρίμπλες, γιατί οι παίκτες είναι πιο γρήγοροι και πιο φυσικοί. Οι παίκτες είναι πιο αναπτυγμένοι με κάθε τρόπο, αλλά μας λείπουν εκείνοι οι παίκτες που μπορούν να σας φέρουν μια άλλη ανάσα στο παιχνίδι. ”

“ Υπάρχει επίσης το VAR… Πάντα ήμουν εναντίον του και εύχομαι να μην υπήρχε. Παίρνει την ουσία του παιχνιδιού μακριά μας. Καταργεί την πονηριά, την αναταραχή, που είναι μέρος του ποδοσφαίρου – αρκεί να μην βλάψεις κανέναν, φυσικά. ” Ανέφερε ο Ισπανός

“ Κάνουμε λάθη όταν παίζουμε. Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν επίσης, καθώς είναι άνθρωποι. Χωρίς λάθη, πολλές διάσημες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν θα είχαν συμβεί. Πάνω απ ‘όλα, όταν σκοράρουμε, ακόμη κι αν είναι από το κέντρο του γηπέδου, πρέπει να περιμένουμε, γιατί μπορεί να ανατραπεί. ” Ολοκλήρωσε ο Thiago Alcantara.

Δεν μπορούμε να πούμε πως το VAR βοήθησε την Liverpool την περσινή σεζόν.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com