Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γκολ και ασίστ ο Jota, στον πάγκο ο Thiago

Γκολ και ασίστ ο Jota, στον πάγκο ο Thiago

Μια ημέρα με άσχημα αποτελέσματα ήταν η χθεσινή για τους παίκτες της Liverpool στο Euro, καθώς η Πορτογαλία του Diogo Jota ηττήθηκε με 4-2 από την Γερμανία και η Ισπανία του Thiago Alcantara έμεινε στο 1-1 με την Πολωνία στη Σεβίλλη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους Πορτογάλους, αφού προηγήθηκαν στο 15′ με γκολ του Cristiano Ronaldo, μετά από ασίστ του Diogo Jota, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού με δύο αυτογκόλ σε 4 λεπτά έμειναν πίσω στο σκορ με 2-1 στο 39′, για να σημειώσει ο Kai Havertz το 3-1 στο 51ο λεπτό.

Ο Robin Gosens ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 9 λεπτά αργότερα και η Πορτογαλία μείωσε ναι μεν με τέρμα του Jota στο 67′, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς, αν και είχαν δοκάρι με σουτ του Renato Sanches.

Η Πορτογαλία έμεινε στους 3 βαθμούς, όσους έχουν πλέον και οι Γερμανοί μετά τη νίκη τους με 4-2.

Ο Thiago Alcantara της Liverpool έμεινε ξανά στον πάγκο και αυτή τη φορά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Luis Enrique στην ισοπαλία της Ισπανίας με την Πολωνία.

Ο πρώην τεχνικός της Barcelona προτίμησε ξανά τους Rodri, Koke και Pedri για την μεσαία γραμμή και το σύνολο του δεν νίκησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Άνοιξε λογαριασμό στο Euro ο Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com