Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για λόγους ξεκούρασης έφυγε από την Ιαπωνία ο Minamino

Για λόγους ξεκούρασης έφυγε από την Ιαπωνία ο Minamino

Μία σειρά μεταγραφικών φημολογιών πυροδότησε η ξαφνική απόσυρση του Takumi Minamino από την εθνική Ιαπωνίας, οι οποίες τελικά δεν ισχύουν.

Ο δανεικός από τη Liverpool στη Southampton και εκ των πρωταγωνιστών παικτών των «Σαμουράι» φερόταν να αποχώρησε για λόγους που είχαν να κάνουν με την τακτοποίηση μεταγραφικών του υποθέσεων.

Έτσι τουλάχιστον συμπέραναν πολλοί από εμάς κρίνοντας από την ανακοίνωση της γιαπωνέζικης ομοσπονδίας, η οποία ανέφερε ότι ο παίκτης έφυγε για λόγους πού είχαν να κάνουν με την ομάδα του.

Άκυρος όμως ο συναγερμός, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Liverpool ECHO, ο λόγος πού έφυγε ο Taki δεν είναι οι συζητήσεις ή οι διαπραγματεύσεις για μία πιθανή μεταγραφή ή γενικά για το μέλλον του, αλλά η ανάγκη του για ξεκούραση, δεδομένου ότι τον τελευταίο μήνα έχει αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια της χώρας του -χώρια τους αγώνες της Southampton-, ενώ ταυτόχρονα «έπαιρνε» την εθνική Ιαπωνίας να τον αποδεσμεύσει και να μην τον έχει στη διάθεσή της στο παιχνίδι της Τρίτης με το Κιργιστάν, έχοντας ήδη προκριθεί στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Σε σχέση τώρα με το μέλλον του παίκτη, ο Klopp σύμφωνα με την ECHO περιμένει να τον αξιολογήσει στην pre-season, και θα αποφασίσει ύστερα αν θα τον κρατήσει την ερχόμενη σεζόν.

O Takumi Minamino με τη φανέλα της εθνικής  Ιαπωνίας.
O Takumi Minamino με τη φανέλα της εθνικής Ιαπωνίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com