Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανότατα εκτός EURO ο Alexander-Arnold

Πιθανότατα εκτός EURO ο Alexander-Arnold

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Gareth Southgate αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι ποιοι 7 παίκτες δεν θα βρεθούν την αποστολή των Τριών Λιονταριών για το EURO και φημολογείται πως ένας εξ’ αυτών θα είναι ο Trent Alexander-Arnold της Liverpool.

Διάφορα Αγγλικά μέσα, όπως η Mirror, αλλά και μη Αγγλικά σαν το ESPN ανέφεραν την Δευτέρα πως ο Trent θα συμπεριληφθεί στην τελική 26αδα, μόνο αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός της τελευταίας στιγμής σε έναν εκ των Kyle Walker ή Reece James από τον τελικό του Uefa Champions League.

Ο Southgate φέρεται να εξακολουθεί να πιστεύει πως ο αμυντικός των Reds δεν ταιριάζει στο σύστημα του και στον τρόπο παιχνιδιού του.

Αντιθέτως, ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson έχει εξασφαλισμένη θέση στην τελική 26αδα της εθνικής Αγγλίας για το EURO, παρότι έχει να αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο.

Εκτός θα μείνει ο James Ward-Prowse της Southampton, αφού ο Southgate προτιμά τον Hendo.

Η απουσία πάντως του Alexander-Arnold από την τελική 26αδα δεν είναι σίγουρη και οι όποιες ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα κοπούν θα γίνουν σήμερα το μεσημέρι.

Αν όμως ο δεξιός back δεν θα βρεθεί στο EURO, θα μπορέσει να έχει έξι εβδομάδες ξεκούρασης, πριν επιστρέψει μαζί με τους υπόλοιπους μη διεθνείς στο Kirkby για την έναρξη της προετοιμασίας στις 12 Ιουλίου.

Σίγουρα στην 26αδα ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com