Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Ο Konate δεν θα πάρει τη θέση του Gomez»

Barnes: «Ο Konate δεν θα πάρει τη θέση του Gomez»

Ο John Barnes δεν θεωρεί πως η έλευση του Ibrahima Konate θα σημάνει και το τέλος της καριέρας του Joe Gomez στην Liverpool.

Οι Reds ανακοίνωσαν την Παρασκευή την συμφωνία τους με την RB Leipzig για την απόκτηση του Γάλλου και ο παίκτης αναμένεται να ενταχθεί επίσημα στην ομάδα την 1η Ιουλίου.

Ο John Barnes ρωτήθηκε αν ο Konate θα πάρει την θέση του Joe:

“ Δεν νομίζω πως αυτή η μεταγραφή θα σημάνει το τέλος του Joe Gomez. Ο Joe αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα βασικά στόπερ της Liverpool. ” Απάντησε ο θρύλος των Reds.

“ Μόνο και μόνο επειδή έρχεται ο Konate, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα παίξει καλά και θα πάρει την θέση του Joe στην ομάδα. Όταν ήρθε ο Naby Keita στην ομάδα, ο κόσμος περίμενε να πάρει την θέση του Jordan Henderson ή οποιουδήποτε άλλου στο κέντρο. ”

“ Αυτό όμως δεν συνέβη, οπότε δεν μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο Konate θα φέρει το τέλος του Joe. Αν ο Konate έρθει και δεν είναι έτοιμος, τότε δεν θα αγωνιστεί. ”

“ Ο Joe είναι διεθνής με την Αγγλία και βρίσκεται σε διαφορετική θέση από τον Nat Phillips για παράδειγμα. Εκείνος θα διεκδικήσει μαζί με τον Konate την τελευταία θέση. ”

“ Δεν θα φέρει το τέλος του Joe. Είναι όμως καλό που η Liverpool θα έχει περισσότερες επιλογές. ”

Στα Κόκκινα ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com