Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη σε πωλήσεις η φανέλα του van Dijk

Πρώτη σε πωλήσεις η φανέλα του van Dijk

Οι προπαραγγελίες της καινούριας εντός έδρας εμφάνισης της Liverpool έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες, με αρκετούς φίλους της ομάδας να έχουν προπαραγγείλει ήδη την νέα φανέλα.

Η νέα εντός έδρας φανέλα των Reds είναι εμπνευσμένη από εκείνη που φόρεσε η ομάδα επί Billy Shankly το 1964 και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στους Red Fans από την ερχόμενη Πέμπτη.

Ουκ ολίγοι είναι οι φίλοι της ομάδας που έχουν επιλέξει και το όνομα (καθώς και το νούμερο) ενός παίκτη για το πίσω μέρος της νέας τους φανέλας, με εκείνο του Virgil van Dijk να βρίσκεται στην κορυφή την προτιμήσεων.

Ο Ολλανδός στόπερ μπορεί να έχει αγωνιστεί από τον Οκτώβριο, όμως συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και έτοιμος να κάνει μια δυναμική επιστροφή με την έναρξη της νέας σεζόν.

Δεύτερο σε προτιμήσεις είναι το όνομα του Mohamed Salah. Ο Φαραώ απέδειξε και πάλι την κλάση του την σεζόν που μας πέρασε, σκοράροντας 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τρίτος έρχεται ο Thiago Alcantara. Ο Ισπανός αποκτήθηκε από την Bayern Munich τον περασμένο Σεπτέμβρη και στα τελευταία παιχνίδια κατάφερε να δώσει ορισμένα δείγματα του τι μπορεί να προσφέρει.

Τέταρτο είναι το όνομα του Diogo Jota. Ο επιθετικός αποτελεί κατά πολλούς την καλύτερη περσινή μεταγραφή των Reds και κατάφερε να εντυπωσιάσει και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα με κρίσιμα γκολ.

Στην πέμπτη θέση είναι ο Alisson Becker και η λαχανί φανέλα του τερματοφύλακα. Ο Ali δεν θα μπορούσε να μην ήταν στη λίστα, ειδικά μετά και το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο Hatworns.

Έκτος είναι ο αρχηγός, Jordan Henderson. Ο καλύτερος παίκτης της περσινής Premier League κατά τους δημοσιογράφους, βοήθησε πολύ την ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως στη συνέχεια τραυματίστηκε, χάνοντας το τελευταίο τρίμηνο.

Έβδομος είναι ο επιθετικός, Bobby Firmino. Ο Βραζιλιάνος διάνυσε μια δύσκολη σεζόν, όμως δήλωσε παρών στο κρισιμότερο σημείο με κρίσιμα γκολ, όπως εκείνα στο Old Trafford.

Όγδοος ο Sadio Mane. Ένας ακόμη παίκτης που δεν έκανε την καλύτερη του σεζόν, όμως σημείωσε δύο τέρματα στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Crystal Palace, βοηθώντας την ομάδα να προκριθεί στο Uefa Champions League.

Στην ένατη θέση ο Andrew Robertson. Ο ακούραστος Σκωτσέζος αγωνίστηκε ως βασικός και στα 38 παιχνίδια της Premier League, ενώ σε λίγες μέρες θα ηγηθεί της εθνικής Σκωτίας στο Euro.

Την δεκάδα συμπληρώνει ο Fabinho. Ο Fab αγωνίστηκε ως μέσος και ως στόπερ κατά την σεζόν 2020-21, δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό.

Διάθεση η νέα φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com