Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να ενισχυθούμε»

Klopp: «Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να ενισχυθούμε»

Ξανά στο θέμα των μεταγραφών που απασχολεί κάθε φίλο της Liverpool αναφέρθηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε πριν τον αγώνα με την Crystal Palace.

Ο προπονητής των Reds έδωσε την εξής απάντηση για τις μεταγραφές:

“ Οτιδήποτε και αν κάνουμε ή δεν κάνουμε κατά την μεταγραφική περίοδο, δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία. Κάναμε όσα κάναμε στο παρελθόν με τον δικό μας τρόπο. Όταν υπήρχαν χρήματα, τα ξοδέψαμε. Όταν δεν υπήρχαν χρήματα, δεν τα ξοδέψαμε. ”

“ Εδώ είμαστε. Έτσι έχουν τα πράγματα. Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ μου. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. ”

“ Μπορεί αυτό το ρόστερ να βελτιωθεί; Ναι, όπως και κάθε ρόστερ. Γίνεται με μια προσιτή τιμή; Δεν ξέρω. Είναι απαραίτητο; Δεν ξέρω. ”

“ Οτιδήποτε και αν συμβεί, θα το δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις. Είναι φυσιολογικό πράγμα για το καλοκαίρι. ”

“ Ελπίζω να υπάρξει μια στιγμή στην προετοιμασία που θα έχω την όλη ομάδα της επόμενης σεζόν μαζί και θα μπορούμε να δουλέψουμε. Μπορούμε να γίνουμε ένας μη άνετος αντίπαλος, αυτό είναι σίγουρο. ” Είπε ο Klopp.

“ Μπορεί να μην είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου στην αρχή της επόμενης σεζόν, όμως θέλουμε να γίνουμε ξανά μια ομάδα που δεν θέλει κανείς να αντιμετωπίσει, γιατί είμαστε καλοί. Νομίζω πως αυτό είναι εφικτό. ”

“ Πραγματικά πιστεύω πως μέσα στις ευθύνες μου είναι να βελτιώνω αυτή την ομάδα και με μεταγραφές. ”

“ Όλοι μας οι παίκτες είναι υψηλής ποιότητας. Έχουμε τα πάντα: Εμπειρία, παίκτες στην καλύτερη ηλικία και νέους παίκτες. ”

“ Οπότε, αυτό είναι καλό και σε αυτό επικεντρώνομαι τώρα. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα δούμε. Δεν πρόκειται όμως να μας επηρεάσουν το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. ”

Ο Diogo Jota ήταν μια από τις περσινές μεταγραφές των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com