Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ετοιμάζει πρόταση 70 εκ. για Mane η Borussia Dortmund»

«Ετοιμάζει πρόταση 70 εκ. για Mane η Borussia Dortmund»

Μετά από μερικές μέρες έλλειψης αξιοπρόσεκτων μεταγραφικών φημολογιών, τα ρεπορτάζ αυτά επέστρεψαν, και ένα από αυτά αφορά στον Sadio Mane.

Ο Daniel Nielson είναι ο δημοσιογράφος πού βαφτίζει ως αληθινό το ενδεχόμενο η Borussia Dortmund να απευθυνθεί επίσημα στη Liverpool για την απόκτηση του παίκτη, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι το γερμανικό κλαμπ ετοιμάζει πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε προηγούμενα δημοσιεύματα έχει γραφτεί ότι η ομάδα του Edin Terzic είναι αρκετό να χάσει τουλάχιστον έναν εκ των Erling Haaland και Jadon Sancho, και σε αυτά είναι πιθανόν να πάτησε ο ισχυρισμός του εν λόγω δημοσιογράφου σχετικά με το ενδιαφέρον της για τον Sadio.

Το αν η φημολογία στέκει ή όχι θα το δούμε το επόμενο διάστημα, ανάλογα και με τις υπόλοιπες μεταγραφικές εξελίξεις στις τάξεις της Borussia.

O Sadio Mane θα φορέσει για πρώτη φορά σε αγώνα τη νέα εμφάνιση της Liverpool σε λίγες ώρες, και πιθανότατα όχι για τελευταία.
O Sadio Mane θα φορέσει για πρώτη φορά σε αγώνα τη νέα εμφάνιση της Liverpool σε λίγες ώρες, και πιθανότατα όχι για τελευταία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com