Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Περίεργη η φετινή σεζόν»

Thiago: «Περίεργη η φετινή σεζόν»

Ως περίεργη χαρακτήρισε την φετινή σεζόν ο Thiago Alcantara, η οποία μάλιστα είναι η πρώτη του στη Liverpool, μετά την έλευση του από την Bayern Munich.

Η καριέρα του Ισπανού διεθνή στο Anfield δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο, αφού μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τραυματίστηκε σοβαρά, όμως πλέον έχει προσαρμοστεί, με την απόδοση του να ανεβαίνει συνεχώς.

Ο μέσος μιλώντας στο Γερμανικό, TV2 για την φετινή σεζόν είπε:

“ Υπήρξαν πολλά παιχνίδια, στα οποία δεν έπρεπε να είχαμε χάσει, ήταν εκνευριστικό που δεν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. ”

“ Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και εμείς κοιτάζουμε πάντα τον επόμενο αγώνα και προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.”

“ Είναι μια περίεργη σεζόν και χρειαζόμαστε να έχουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο. ”

“ Παράλληλα, έχω να δεχθεί ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από τους οπαδούς, αλλά δεν το έχω παρατηρήσει αυτό κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς δεν επιτρέπεται η είσοδος στους οπαδούς. Είναι κρίμα, ανυπομονούμε για την επιστροφή τους.” Πρόσθεσε ο Thiago.

Για την συνεργασία του με τον Jürgen Klopp:

“ Είναι φανταστικό να παίζεις υπό τις οδηγίες του. Μαθαίνεις πολλά και συνηθίζεις να παίζεις με έναν διαφορετικό τρόπο, κάτι που μου αρέσει πολύ. ”

“ Αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσαρμόζεσαι και να βελτιώνεσαι. Η ποιότητα των συμπαικτών μου, βοηθάει επίσης στο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.”

Μόνο σε άδειο Anfield έχει αγωνιστεί ως Κόκκινος ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com