Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/4/2018 Κόκκινη ευρωπαϊκή ενέδρα σε Manchester City (vid)

Σαν σήμερα: 4/4/2018 Κόκκινη ευρωπαϊκή ενέδρα σε Manchester City (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν εντυπωσιακά την Manchester City στο Anfield για τους 8 του Champions League, αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στους 4.

Σε ένα Anfield που «έβραζε» εκείνο το βράδυ Τετάρτης, οι Κόκκινοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, υποδεχόμενοι τους «Πολίτες» στο πρώτο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League, με το μάτι τους να «γυαλίζει»! Από το πρώτο λεπτό της συνάντησης πίεσαν τους Cityzens με τρελό ρυθμό και κάθε επίθεση τους «μύριζε» γκολ.

Στο 12′ ο Roberto Firmino θα δώσει την ασίστ στον Mohamed Salah για να κάνει ο «Φαραώ» το 1-0, με τον Alex Oxlade-Chamberlain στο 21′ να παίρνει τη μπάλα από τον James Milner και να εξαπολύει έναν απίστευτο κεραυνό έξω από την περιοχή του Ederson Moraes, σημειώνοντας το 2-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από τους Red fans.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Sadio Mane από ασίστ του Mohamed Salah (31′) θα «γράψει» το τελικό 3-0, δίνοντας πρόωρο τέλος στην «σεμνή» τελετή του πρώτου παιχνιδιού της προημιτελικής φάσης του Champions League και αποκτώντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την φάση των ημιτελικών της διοργάνσης.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ παρακολούθησαν 50.685 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γερμανός Felix Byrch.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 4/4/2018 Κόκκινη ευρωπαϊκή ενέδρα σε Manchester City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com