Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πλησιάζει στη Liverpool ο Konate»

«Πλησιάζει στη Liverpool ο Konate»

Η Liverpool βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της καλοκαιρινής μεταγραφής, αφού ο Ibrahima Konate πλησιάζει στο Merseyside, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Οι Reds χτυπήθηκαν από τραυματισμούς στο κέντρο της άμυνας τη φετινή σεζόν, με τους Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip να τίθενται εκτός για πολλούς μήνες και είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση.

Η Liverpool, σύμφωνα με τον David Ornstein της ιστοσελίδας, The Athletic UK, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Konate από την RB Leipzig. Το deal μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Γάλλος θα φορέσει την κόκκινη φανέλα της Liverpool από το καλοκαίρι.

Όσο αφορά το ποσό της μεταγραφής, οι Reds αναμένεται να πληρώσουν την ρήτρα του κεντρικού αμυντικού στη Γερμανική ομάδα, η οποία αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 21χρονος στόπερ αγωνίζεται στην RB Leipzig από το 2017 και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 89, κυρίως ως εμφανίσεις ως δεξιός στόπερ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός back.

Έχει αντιμετωπίσει και εκείνος πολλούς τραυματισμούς τις τελευταίες δύο σεζόν, όμως το ταλέντο που διαθέτει είναι αναμφισβήτητο, με την Liverpool να πιστεύει πως μπορεί να συνθέσει ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο, μαζί με τον Virgil van Dijk.

Η μεταγραφική ενίσχυση των Reds στο κέντρο της άμυνας δεν αναμένεται να σταματήσει στον Konate, αφού το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί και ένας δεύτερος στόπερ, ο οποίος ίσως είναι ο Ozan Kabak, για τον οποίο οι Reds διατηρούν οψιόν αγοράς.

Upamecano και Konate με τη φανέλα της Λειψίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com